2777
2789
عنوان

شوهرم هیجده‌روزه قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 61 پست
اره میدونم از اول ازدواج همینطوری بود

پس تحت تآثیر این حرکتش قرار نگیر و متقاعدش کن که حرکتش از لحاظ روانی صحیح نیست 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

وای چقد کینه ای آخه هر چی بوده کار ندارم ولی دیگه عذر خواهی کردی و بلاک کرده خیلی ادم‌مغروری هست و ب ...

دوستش دارم

در ضمن بار اولش نیست اخلاقش همینه کلا  قهر بلاک  و تهدید ب طلاق باز آشتی 

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر اینکه خونه مادرش نرفتم

اخه این اینقد ناراحتی داره شاید کسی حالش خوب نیست شرایطش مساعد نیست میتونه جایی بیاد چقد اخه طرف باید لجباز و پرمدعا باشه که این چنین  عصبانی شده اینکه اصلا خدایی ناراحت هم‌نداره وقتی کسی دو دوست داری نباید بهش اینقد سخت بگیری و در تنگنا قرارش بدی

ازش معذرت خواستم بلاک کرد

حالا رفتی سر زندگی مشترک انتظاراتش بیشتر هم میشه.مثلا چرا دسشویی مامانو نشست؟؟چرا مثل کوزت تو اشپزخونه مامان کار نمیکنی؟؟باعرض معذرت ادم مزخرفیه .چطوردلتنگش میشی با این خصوصیات؟؟یه جوری اویزون این بشری ادم فکر میکنه خدای نکرده عیب و ایرادی داری

دوستش دارمدر ضمن بار اولش نیست اخلاقش همینه کلا قهر بلاک و تهدید ب طلاق باز آشتی

مبگم این‌جور آدما زود همه چی رو فدای غرورشان میکنن و بنظر من باید همین اول واستادجلوشون اگه هر بار به حرفش بخواد گوش کنی اون گستاختر میشه واسه اینه میگن همیشه که میبینی حق با طرف مقابل نیست پا حرفت واستا و معذرت خواهی نکن وقتی مقصر نیستی

حالا رفتی سر زندگی مشترک انتظاراتش بیشتر هم میشه.مثلا چرا دسشویی مامانو نشست؟؟چرا مثل کوزت تو اشپزخو ...

اره حیف ادم‌نیست عمرشو پا این جور افراد بزاره هنوز هیچی نشده آخه چه حرکتی چی رو میخوای ثابت کنی 

دوستش دارمدر ضمن بار اولش نیست اخلاقش همینه کلا قهر بلاک و تهدید ب طلاق باز آشتی

دوست داشتن یه طرفه خیلی حال به هم زنه و خدا نکنه طرف هم‌متوجه شه که یه کم دوسش داری مث مار نیشت میزنهدپس چرا میگن هزاری که عاشق طرف هستی نزار متوجه شه البته قبلا فرق داشت اوضاع ولی الان درسته این حرف

دوست داشتن یه طرفه خیلی حال به هم زنه و خدا نکنه طرف هم‌متوجه شه که یه کم دوسش داری مث مار نیشت میزن ...

برای ما یک طرفه نیست

اون اخلاقش همینه قهر میکنه از همون اول ازدواج

باباش هم همینطوری بوده

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

برای ما یک طرفه نیستاون اخلاقش همینه قهر میکنه از همون اول ازدواجباباش هم همینطوری بوده

وقتی میدونی قهروکه نزار قهرتون طولانی بشه 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

۱۸ روز از نامزدت سراغ نگیری اون طفلی جلو خانواده ش و دوستاش کلی خجالت زده میشه تو باید هر چقد هم‌ناراحتی پیش کسی بروز ندی پس بدون اون شخص شما رو اصلا دوست نداره 

میکی چ کنم بهش پیام دادم بلاک کرد

کلا روش زندگی تونو باید تغییر بدین 

نباید باهاش بحث کنی همیشه زبون نرم داشته باش

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊