2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 64 پست
در ضمن تهران چادری زیاد داره الان یه تاپیک بود که تهران بیشتر بدون روسری درست نیس

منم تهرانم 😅 

ولی راستش بی حجاب خیلی زیاده اینجا 

چادری خیلی کمه

عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تهرانم 😅 ولی راستش بی حجاب خیلی زیاده اینجا چادری خیلی کمه

بیا سمت طرشت چادری پره😃

معمولا مرکز مترو که از همه جای شهر میان اینجوره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
ممنونتم 🥰

خواهش میکنم عزیزم🫰🏻

امیدوارم به این مسیر زیبا و مقدس ادامه بدی

قوی باش تا کسی شکستت نده....نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه...و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه....!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️

خواهش میکنم عزیزم🫰🏻امیدوارم به این مسیر زیبا و مقدس ادامه بدی

انشالله برام دعا کن 

راستی یادم رفت حواسم نبود جواب سلامت رو بدم 

سلام 

چادر برای تویی که نمیپوشیدی یهویی زیاده رویه

عبا بپوش 

لبلسا بلند گشاد بپوش مهم پوششته

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

انشالله برام دعا کن راستی یادم رفت حواسم نبود جواب سلامت رو بدم سلام

انشالله🌹

اشکال نداره🥰

قوی باش تا کسی شکستت نده....نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه...و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه....!🍃🌱⭕️درخواست دوستی قبول نمیکنم⭕️

کاش همیشه انتقال حسمون مثبت باشه.مثل اینجا

کاش والا دیروز 

یکی به من خیلی بی احترامی کرد 

اما خب 

خدا جای حق نشسته 

سر اینکه همش حرف از درگیری نظامی میزد و می‌گفت صدا شنیده و میخواست انرژی منفی بده و مردم رو الکی نگران کنه 

من که گفتم خدارو خوش نمیاد مردم رو دلواپس کنید 

شروع کرد به بی احترامی 

کاش والا دیروز یکی به من خیلی بی احترامی کرد اما خب خدا جای حق نشسته سر اینکه همش حرف از درگیری نظام ...

اره متاسفانه بعضی ها همش منفی میخان انتقال بدن.میگن ازشون دوری کنید

2790
2778
2791
2779
2792