2777
2789
من اعتقاد ندارم تو این دنیا بودیم ولی شاید دنیای دیگری بودیم من خیلی اون صحنه ها که میگی برام پیش م ...

واسه منم پیش میادخیلی جالبه برام

حس وحالم عالیه⁦😊🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیاقبول دارن قبل ازاین زندگی یه زندگی دگه هم داشتیم که تموم شده مردیم دوباره زنده شدیم اخه بعضی وقت ...

من دقیقا این حسو دادم بارها شده موقعیت هایی برام تکراری بوده درصورتی ک مثلا اولین باره اونجا بودم ولی وقتی اتفاق افتاده یادم اومد ه ک برام تکراریه.یامثلا جمله بعدی طرفو میدونم و دقیقا همونو میگه چون قبلا ب گوشم خورده بوده ولی اونجا واسه اولین دارم اون حرفو ازش میشنوم 

خودمم قاطی میکنم قضیه چیه اون لحظه😐

یه 
کیاقبول دارن قبل ازاین زندگی یه زندگی دگه هم داشتیم که تموم شده مردیم دوباره زنده شدیم اخه بعضی وقت ...

اینو شنیدم نمیدونم تا چه حد راسته 

ولی یه بارمجرد بودم خواب دیدم که یه جا هستم همه غریبه بودن ولی من احساس غریبی نداشتم و راحت بودم شاید باورت نشه این خواب چند وقت درگیر بودم وشده بود ملکه ذهنم.دقیقا دفعه اولی که رفتم خونه مادر شوهرم همه همونجوری بودن که من تو خوابم دیده بودم.حتی همونجا که من تو خواب دیده بودم همه همونجا نشسته بودن.😀

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
من دقیقا این حسو دادم بارها شده موقعیت هایی برام تکراری بوده درصورتی ک مثلا اولین باره اونجا بودم ول ...

کاش میتونستیم بفهمیم حقیقت این ماجراچیه واسه من خیلی جالبذوجذابه

حس وحالم عالیه⁦😊🌺
من دقیقا این حسو دادم بارها شده موقعیت هایی برام تکراری بوده درصورتی ک مثلا اولین باره اونجا بودم ول ...

خواهرشوهرم میگه وقتی که داریم به دنیا میایم کل لحظه های زندگی از جلوی چشامون رد میشه به خاطر همین اینجوری میشیم.نمیدونم والله حفیقت داره یا که

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
کاش میتونستیم بفهمیم حقیقت این ماجراچیه واسه من خیلی جالبذوجذابه

منم دوستدارم بدونم😎

خواهرشوهرم میگه وقتی که داریم به دنیا میایم کل لحظه های زندگی از جلوی چشامون رد میشه به خاطر همین ای ...

نظریه های زیادی هست اماچیزی ثابت نشده تاحالاهرکسی یه نظری داره

حس وحالم عالیه⁦😊🌺
✋✋ بعضي وقتا حركت بعدي طرف و ميفهمم شوهرم دهنش وا ميمونه منم سواستفاده كردم گفتم تكون ميخوري ميدونم ...

خانمی میشه بگی

من با اونی ک دوستش دارم کی نامزدی میکنم؟

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
من دارم و بخاطر همین حس ششم قوی بهم برچسب های بدی زدن دوستام ولی من فقط حقیقت رو بهشون میگفتم و بعد ...

عزیزم درمورد بقیه ام میتونی تشخیص بدی؟

خود خارجیا وقتی خیلی از یه چیزی تعجب میکنن میگن «ابلفضی؟» بعد شما راه به راه میگین ریلی؟ ریلی و مرگ :/