2777
2789
عنوان

توی دعوا شوهرمو سه هیچ زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 57 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بقیش

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸

خانوما یعنی چی ک حقوقش واسه خودشه؟

درسته نباید کارتش و بده همسرش و باید اختیار با خودش باشه 

ولی زندگی مشترک اسمش روشه 

یعنی تقسیم وظایف کنید با هم 

همونطور ک اقا حقوق و درامدشونو صرف خونه زندگی میکنن 

شما هم باید همینکارو کنید 

و از طرفی باید خانم حق تصنیف اموال داشته باشه 

یعنی به هرچی ک رسیدن ایشون هم قانونا حق و حقوق داشته باشه

اسی اول همه متنا رو آماده کن بعد تاپیک بزن 

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

خانوما یعنی چی ک حقوقش واسه خودشه؟درسته نباید کارتش و بده همسرش و باید اختیار با خودش باشه ولی زندگی ...

عزیزم شما شاغل و متاهل هستین؟

هولای سایت بی خود درخواست ندید متاهلم هر جقدرم پشت شوهرم بد بگم شما عنشم نمیشید

عزیزم با کدوم عقلی حقوقتو به شوهرت میدادیاصلا هدفت از این ازدواج چی بودمردی که حقوق زنشو بگیره بدرد ...

میگفت که میخوام رو معدل حسابم وام بگیرم 

بریز به کارت من هروقت پولدخواستی بگو برات میریزم 

ولی از یه جایی به بعد یادش رفته بود که حقوق منم هست

چرااز اول حقوقتو دادی بهش این چ کاری بوده

اخه میگفت من میخوام رو میانگین حسابم وام بگیرم بریز بعد هرچی پول خواستی بهم بگو 

ولی وقتی میگفتم مانتو میخوام پول بده خنده خنده میگفت دیگه نمیتونیم خونه بسازیما 

دیگه اختیار پولم دست خودم نبود 

حتی یاداوری میکردم که حقوق منه ها 

به زور ۳۰۰ تومن ۳۰۰ تومن پول میزد به کارتم برای شارژ و نت و کرایه 

حقوقتو جدا نکن سردی میاره امکان اختیار کاملشو نده به همسرت ابنکه کانل بریزیش به کارت ایشون نه.ولی تو ...

من اگه جدا کنم خودشم میدونه که فکرم اقتصادیه و میرم طلا میخرم یا دنبال ماشین خریدنم 

ولی خب به خودمم میرسم از این به بعد 

چون واقعا خودمو ول کرده بودم 

نه ارایشگاهی میرفتم نه لباسی میخریدم 

انرژی زنانم محو شده بود 

وای خداااا شما از اول بهش نگفتی مثلا خریداتو؟؟

چرا ولی خیلی کم خرج بودم و به اسم اینکه پس انداز میکنیم و داریم خونه و ماشین میخریم قانع بودم به همه چیز 

ولی از یه جایی به بعدکه دقیقا هفته پیش بود نظرم کامل عوض شد و فهمیدم زنی که خرج داره ارج داره 

گفتم دیگه نه حق داری رو لباس پوشیدن من نظر بدی نه اینکه با دوستام قراره کجا برم چون مستقلم اختیارم دست خودمه 

غذا هم خودت درست میکنی من شاید کل حقوقمو بخوام برم رستوران غذا بخورم 

خونه رو هم خودت تمیز میکنی رابطه جنسی هم برای هر دفعه پولشو میگیرم 

اگه قراره پولمون جدا بشه و دیگه خرج من نکنی پس بقیه چیزام باید جدا شه 

رفتم لباس بپوشم که برم نوار رو بخرم شوهرم سریع بلند ش گفت نه من میرم چجوری میخوای و فلان

گفتم زحمت نکش خودم میرم 

گف نه سریع رفت بیرون از خونه و سه تا بسته خرید اومد

گفتم مهم نیس الان دیگه 

شام خبری نیست 

ناهارم خبری نیست 

من میخوام برم رستوران هرکاری دوست داری بکن 

بعد از خونه زدم بیرون و رفتم چیپس و پفک و اینا خریدم جلوش نشستم خوردم تعارفم نزدم 

اونم دید سرم تو گوشیه گرفت خوابید 

دو سه روز ناهار درست نکنم پشیمون میشه از حرفاش و میگه باشه حقوقت مال خودت پول دکتر و لباس و ایناتم میدم