2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هرکسی یه سلیقه ای داره که باید به اون احترام گذاشت خواننده مورد علاقه ات کیه

پاپ: چاووشی شادمهر
رپ : حصین هیچکس مشکی شایع تتلو
سنتی: شجریان قربانی
قدیمی: هایده معین منصور ویگن هنگامه 

و البته محسن لرستانی هم دوست دارم

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

یه سوال اهنگی دارن که معنی و سبکش منفی و فوش نباشه؟

اگر معنی و سبکشون عاشقانه و مثبته بهم بگین 

ازین عاشقانه که ببخشید ناله میکنن نه ها 

تاحالا گوش ندادم چجوریه سبکش؟

.

یه سوال اهنگی دارن که معنی و سبکش منفی و فوش نباشه؟اگر معنی و سبکشون عاشقانه و مثبته بهم بگین ازین ع ...

کلا مثبتن
اگرم از منفی و فحش رپه که رپر نیستن

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

یه سوال اهنگی دارن که معنی و سبکش منفی و فوش نباشه؟اگر معنی و سبکشون عاشقانه و مثبته بهم بگین ازین ع ...

انگیزشی آهنگ های بی تی اس نه منفی و نه فوش فقط آهنگ های جونکوک فوش داره و منحرفیه

🤍🌻🫂

خوب سلیقه ۱۸۰ درجه با سلیقه من فرق داره

اره خب 

اینایی هم که گفتن اینجوری نیست که بشینم گوش بدم اهنگاشونو  فقط اگه جایی پخش بود اعتراضی ندارم
ولی خودم فقط چاووشی و رپ ها رو گوش میدم