2777
2789
عنوان

مدیر یا معلم ابتدایی هست اینجا❓

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 39 پست
برید اموزش پرورش مشکلتون و بگید راهنمایی میکنن کجا برید چی بگیدیه اشاره به مدیرع بکنن که چقدر میخواد

مدیرشون آشناشون هست

البته تاحالا با مدیر حرف نزدن 

همش از معلم درخواست کردن و معلم هم قبول نکرده بوده

اللّهم عجّل لولیک الفرج
بله.معمولا پول میدن به مدیر تا قبول میشن یا بازم پایه رو تکرار می کنند منتهی با یه معلم دیگه

نمیخوان بار سوم بچه بره کلاس اول

هم مادرش خیلی تحت فشار روانی هست هم اون بچه بلاخره خسته شده از کلاس اول که دوباره بره از اول لوحه نویسی رو شروع کنه.

معلمش خیلی سختگیر بود 

شاید یه معلم دیگه بود قبولش میکرد

اللّهم عجّل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخوان بار سوم بچه بره کلاس اولهم مادرش خیلی تحت فشار روانی هست هم اون بچه بلاخره خسته شده از کلاس ...

هر دو سالش این خانوم معلمشون بود؟مگه برید اداره اونها ازشون دوباره امتحان بگیرن ولی اینکار پی گیری زیاد میخاد باید زیاد برید و بیایید تا دوباره ازش امتحان بگیرن

هر دو سالش این خانوم معلمشون بود؟مگه برید اداره اونها ازشون دوباره امتحان بگیرن ولی اینکار پی گیری ز ...

نه سال اول یه مدرسه دیگه بود

سال دوم فقط این معلمش بود

اللّهم عجّل لولیک الفرج
سلام واسه همه مدارس و همه پایه ها این قانون هست ،مثلا اگه توی مدرسه شهر دوسال توی یه پایه مردود بشه ...

سلام 

خب اون دانش آموز مجبوره سه سال بخونه دیگه.

پس برای دانش آموز این قانون نیس🥺

اللّهم عجّل لولیک الفرج

سلام گلم خوبی تو دیروز از کجا متوجه شدی اون خواب مربوط به امام خمینی کبیر بود گلم حدست درس بود اونجا نگفتم اما به اون خواب اعتماد خیلی زیادی کردم به امام خمینی ؟

سلام گلم خوبی تو دیروز از کجا متوجه شدی اون خواب مربوط به امام خمینی کبیر بود گلم حدست درس بود اونجا ...

سلام عزیزم

همینجوری حدس زدم

چون گفتی نمیتونی اسمشو بگی فکر کردم رهبر هستن چون خیلیا گارد دارن ولی وقتی گفتی خیلی سال پیش از دنیا رفتن فهمیدم امام خمینی بودن.

ایشون خیلی مقام والایی دارن

خوش ب سعادتت که خوابشون رو دیدی.

مطمئن باش خیلی خیره.

یکی از خیرهاش همین که ارزششون رو داری درک میکنی.

آخرالزمان هست و همه داریم غربال میشیم

خوش به سعادتت که با این خوابت به سمت راه درستی هدایت شدی❤️

اللّهم عجّل لولیک الفرج
سلام عزیزمهمینجوری حدس زدمچون گفتی نمیتونی اسمشو بگی فکر کردم رهبر هستن چون خیلیا گارد دارن ولی وقتی ...

خیلی ممنونم خدا باعث  کسانیکه از اون مرحوم چیزهای بد گفته بودن رو ومن مغزم شستو شو شده بود رو خودش هدایتشان کنه 

سلام عزیزمهمینجوری حدس زدمچون گفتی نمیتونی اسمشو بگی فکر کردم رهبر هستن چون خیلیا گارد دارن ولی وقتی ...

راستی یعنی اون خودش با اراده خودش اومده خوابه من؟ منظورش کنکور ارشدم بود ؟

راستی یعنی اون خودش با اراده خودش اومده خوابه من؟ منظورش کنکور ارشدم بود ؟

منظورشون رو نمیدونم

ولی ببین الان تو کجای دنیا ایستادی

چه کاری ازت برمیاد برای این کشور و اسلام انجام بدی

ایشون حتی مرگ هم به اختیار خودشون بوده، دیگه به خواب کسی اومدن که خیلی براشون سادست.

احتمالا یه پتانسیلی در شما دیدن که به خوابت اومدن.

اللّهم عجّل لولیک الفرج
منظورشون رو نمیدونمولی ببین الان تو کجای دنیا ایستادیچه کاری ازت برمیاد برای این کشور و اسلام انجام ...

والله گلم  من بهش اعتقاد نداشتم با اینکه خودم خیلی مذهبی ام اما  مزارش رو هم تودلم خندیده بودم بهش یعنی مردم باعث شده بودن تو واقعیت ، تو خواب به من یک تکه کاغذ خیلی کوچولو داد توش مهر زده بود نوشته بود کمک ؟

والله گلم من بهش اعتقاد نداشتم با اینکه خودم خیلی مذهبی ام اما مزارش رو هم تودلم خندیده بودم بهش ی ...

توی خودت دنبال جواب بگرد

چه کمکی ازتون برمیاد برای کمک به رهبرمون

چون رهبر جانشین ایشون و امام زمان هستن.

سعی من در مورد ایشون و رهبر مطالعه کنی و علمت رو زیاد کنی و به بقیه ای هم که اشتباه میکنن بفهمونی.

اللّهم عجّل لولیک الفرج