2777
2789
عنوان

میخچه پا

219 بازدید | 20 پست

داغونم کرد 

چسب هم گرفتم کاری نکرد 

به جای یکی الان ۲ جای پام اینطوری شده چیکار کتم

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من یه پست تو اینستا دیدم خانمه میگفت چسب زده فایده نداشت گوجه رو گذاشت یه شب رو پاش و کنده شد

[اگه دیدی از یه جا به بعد جوابتو ندادم بدون از گیراییت کاملا نا امید شدم و بنظرم ارزششو نداشته برات وقت بذارم توضیح بدم، حتما در موضوعی متعصبی و اینجا هم فضای مناسبی برای پاسخگویی نبوده🙂] یکی درخت گل اندر فضای خلوت ماست که سرو های چمن پیش قامتش پستند💐✨️

متاسفانه میخچه معمولا عود می کنه فقط باید مراقبت کرد و از محلول ضد میخچه استفاده کرد

محلول استفاده نکردم 

گفتم برم بخرمش

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
من تو خونه خودم یکی یکی از داخلش لا موچین میکندم خوب شد

من دورش کلا خالی میکردم دیگ گود شده ولی اصلا هرچی میرم ته فقط گود میشه 

فقط گوجه بزار چند شب معجزه میکنه

امشب تا صبح میزارم 

از من مثل سنگ شده جیگرم در میاد 

چند سال پیش من دستام میخچه زده بودن و هی زیاد می‌شدن تا ۱۰،۱۲ رسیده بودن خودشم خیلی بزرگ

تو یه کتاب طب سنتی خوندم که برگ انجیر رو بچینید و شیر شو بزنین به میخچه ها و بزارین چند ساعت بمونه

۲ بار انجام دادم و یجوری رفتن اصلا باورم نمیشد