2777
2789
عنوان

نامادری

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 32 پست
منم نامادری م پسر همسرم ۱۵ ساله هست ۹ ساله باهام هست خودم بچه دو سال نیمه دارم

این کارایی که گفتم ذو اونم میکنه 

چیکار میکنی شما 

اگه حای من بودی میرفتی طبقه بالا اینجا رو بدی بهش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظرم برو با بچه ات مستقل شو حالا یا طبقه بالا یا جای دیگه

شما زحمتتو کشیدی بیشتر از پدرو مادرش ایشونم دیگه اگ میخواس اصلاح بشه شده بود شما ک کانون اصلاح و تربیت بقیه نیستی

بچه خودت آسیب میبینه بعد بیا و درستش کن الان بچه ات تو این سن واجبتره

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞

به عنوان کسی که زیردست نامادری بزرگ شده بهتون حق میدم..بنظرم به ذات ادمابرمیگرده نه به جایگاه فرد..من همه کاری برازن بابام میکردم مثل یه کلفت۲۴ساعته دراختیارش بودم..با۱۵سال سن کارایی میکردم براش که الان توسن۳۸سالگی توخونه ی خودم سختمه انجام بدم....ازرفت وروب وپختن غذابگیرتانگه داشتن بچه هاش تاخانم بره درس بخونه..فقط برااینکه نیازداشتم به محبت مادری..اماهیچ کاری باعث نشدیذره منودوس داشته باشه..اونوقت شمااینجوری..پس ذات ادم مهمه نه نامادری واین حرفا

تصمیمم همینه برم بالا زندگی کنم چون ده روز دیگه هم تولدشه نمیخام هیچ کاری برای اون ادم نمک نشناس بکن ...

من مجرد تک دختر کم سن بودم اومدم تو این زندگی یکم شوهرم مدیریت بلده ..پسر شوهرم خداروشکر بد نیس مامان صدام می‌کنه از روز اول ..مامانش اصلا دیدنش نمیاد 

به عنوان کسی که زیردست نامادری بزرگ شده بهتون حق میدم..بنظرم به ذات ادمابرمیگرده نه به جایگاه فرد..م ...

الهی دورت بگردم عزیز دلم 

انشالله زندگی جای دیگه عوضش رو بهت بدم 

میدونی گلم من واقعا خیلی مظلوم واقع شدم چون شوهرم هم هیچ وقت پشتم نبوده 

از طرفی هم پسرش بیش از جایگاهش همیشه بوده و در نهایت همیشه میبینم میکن مگه تو چیکار کردی 

من ده رپز بود زایمان کرده بودم دیدم از مدرسه میاد به خاطر اون از خونه مادرم امدم بچه بی غذا نمونه اما کاش قلم پام میشکست تو این سالها

خداروشکر فقط زیاد رو ندی بعدا به حرفم میرسی

من عین مادر واقعی واقعی هستم براش خودش متوجه هست ‌.اینکه شما میگی لباس زیر برمیداره می‌ره باهاش .......این دیگه واقعا بی شرف بی ذات هست ک با مادر خودش اینکار می‌کنه ..هر چی باشه شش ساله باهاشی ..خیلی بی ذات نجس هست ..

من بچه همسرم این کار کنه خدای نکرده میرم ک میرم تا ابد 

من عین مادر واقعی واقعی هستم براش خودش متوجه هست ‌.اینکه شما میگی لباس زیر برمیداره می‌ره باهاش .... ...

بله هر کس باشه میره 

اما شوهر من حودش چون انسان گندی هست براش اهنیت نداره

خدارو هزار مرتبه شکر 

خوشحالم برات عزیزم