2777
2789
عنوان

دیروز پسرم و شوهرم رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 27 پست

همین اتفاق برای اقوام ما افتاد بچه به باباش گفته بود مامان مرد اورده خونه خانومه هم گفته بود بچه دروغ میگه و فلان

بچه ها نمیدونن دروغ چیه چجوری باید بگن و... 

بعد از اینکه باباهه تو ماشین همسرش شنود میزاره میبینه بلههه... 

تو رو خدا با بچه این کارو نکن این چیزا رو ازش نپرس خیلی هوشش زیاد میشه تو این چیزا و همیشه غصه میخور ...

دقیقاً

منم از بچگی اینقدر درگیر مشکلات پدر و مادرم بودم که خودمو یادم رفته بود

حتی الانم هنوز بی دلیل اضطراب و استرس دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای یاد خودم افتادم .منودخترم تو بازار بودیم بچم دستشوییش گرفت دنبال دستشویی بودم ببرمش از یه آقا پرسیدم توالت عمومی کجاست گفت کنار حمام قدیمی ....یکی دوهفته بعد دخترم جلو شوهرم گفت یادته رفته بودیم بیرون منو بردی حمومی که آقاهه گفت...یا خدا چقدر حرص و جوش خوردم شوهرم باورش نمیشد به بدبختی حالیش کردم منظور دخترم چیه

من به حرف بچه بیشتر اعتماد دارم

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

خخخ دختر منم سه سالش بود من من با هر خانومی که ارتباط داشتم می‌گفت بابا بابا مامان یه آقای بقل کرد مامان به آقا زنگ زد 😂😂😂 حرف بچه رو باور نکن

آقاااایون اوزگللل چتونه درخواست دوستی می‌فرستین برین گم شین . درخواست دوستی ممنوع حتی خانمای گل 

طبق تجربه یازده ساله که کار با کودک دارم میگم( هر سال حداقل ۱۰۰ تا بچه‌ی مختلفو دیدم) 

بچه‌ها خیلی دروغ میگند اتفاقا و چیزای بیربطو بهم مربوط میکنند و یه داستان جدید ازش میسازند

حالا این بطور کلی هست. اما استارتر اصلا اعتماد به همسرش نداره

مشکل اینجاست

شاید بهتر باشه آروم باشی الان اما یه مدت بیشتر همسرتو چک کنی

نمی تونی بفهمی بچه راست میگه یا نه. بچه ها وهم زیاد دارند.

آدمهای بزرگسال هم همینطور. خانواده شوهر من منفی باف و شکاکند. یه مدت می گفتند احتمالا فلانی با یه کاغذ جعلی بیاد سراغ بابا ، بعد بابا حواسش نباشه بگیره امضا کنه فلان زمین رو از دست بدیم!! انقدر این رو تکرار کردند یه روز باورشون شد. از اون به بعد می گفتند فلانی اومد فکر کرد بابا حواسش نیست الان امضا می کنه، بابا فهمید امضا نکرد!!!

ترنج

دخترم پنج سالش بود وقتی ازسوپری خرید میکردم اونم بودهمیشع. یه روز گفت لپ لپ بزرگا برام بخر من گفتم الان پول ندارم. جلوی شوهرم گفت توکه همیشه اون آقا بهت کلی خوراکی میده پولم نمیگیره ازت.

من کارت میکشیدم اون خیال میکرد پول نمیدم

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

پسر منم از این حرفا زیاد میزنه عزیزم

یه بار میگفت بابا یه خانوم سوار کرد

یا یه بار همسرم داشت میرفت دستشویی گفت داری میری سیگار بکشی؟

اگر به همسرت اعتماد داری، اینو بدون بچه ها خیالبافی زیاد میکنن

یه بارم شوهرم ماموریت بود وقتی اومد دخترم داشت قصه تعریف میکرد گفت وقتی تونبودی من ترسیدم شوهرم گفت  مامانت مگه پیشت نبود 

گفت چرا مامان داشت تلویزیون نگاه میکرد یع آقایی هم رو مبل نشسته بود تا من نگاش کردم فرار کرد 

یعنی میخواستم بمیرم ازاین حرفش  . مثلا میخواست بگه میترسه وباباش قانع کنه نرع ماموریت

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

پسرم ۱۰ سالشه میاد میگه بابام به یه خانوم پیام داد بابام اینکارو کرد درحالی که میدونم حرفش دروغ یا میره میگه مامانم امروز تو خیابون با یه آقا حرف زد زیاد هم اعتماد نکن