2777
2789
عنوان

دختر عموم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 34 پست
میدونم چی میگی، ولی خب اصلا گیرم ک کاری کرده باشی کردی که کردی دلت خواسته دوست داشتی کردی میخواد نار ...

همین الانشم حوصله خودم ندارم فقط نمیخام باعث ناراحتی کسی شده باشم تنها ترسم اینه

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان خودتم ناراحتی که اینقدر حساس نباش دختر

فکر کن انقدر خودمو گوشه گیر 

کردم که یادم رفته رفتار درست با آدما چطوری 

چطور صمیمی و گرم باشم چطور احوال پرسی کنم 

من خودمو هم فراموش کردم انقدر دوست دارم گرم و صمیمی 

باشم و خجالتی نباشم

همین الانشم حوصله خودم ندارم فقط نمیخام باعث ناراحتی کسی شده باشم تنها ترسم اینه

خو اوکی پس بیشتر از این خودت و اذیت نکن، به درک بابا به درک بذار ناراحت بشن چی میشه مگه چی میشه هیچی هیچ تاثیری توی زندگی تو نداره... ترست هم بیخوده بعدا میبینی اینا حتی به هیچ جاشون نیس تو خوشحالی یا ناراحت یا مردی یا زنده ای...اوکی؟ درشون و بذار

🌶🔥

خو اوکی پس بیشتر از این خودت و اذیت نکن، به درک بابا به درک بذار ناراحت بشن چی میشه مگه چی میشه هیچی ...

بعدا وجود نداره الانم همینه 

آخرین بار یادم نمیاد پیام یا تلفنی از طرف اینا 

شاید هیچوقت نبوده 

فقط خودت باش

خودم خیلی مهربون صمیمی و فداکار تر این حرفاست 

اینا تعریف نیست اینا درون منه که خیلی آدما نمیبینن 

چون بیشتر آدما ترجیح میدن چراغ خاموش توی شب حرکت کنن شاید اگر یکم با نور جلوشون رو نگاه کنن جزییات بیشتری ببینن

بعدا وجود نداره الانم همینه آخرین بار یادم نمیاد پیام یا تلفنی از طرف اینا شاید هیچوقت نبوده

جالبه میدونی و باز می‌ترسی از اینکه ناراحت میشن یا نه!

خو دیگ چ بهتر پس بیخیال بابا عشق دنیا رو بکن

از کوچک ترین چیزات لذت ببر دختر، معلوم نیس فردا چی میشه و کجایی و چیکار میکنی، پس از چیزای کوچیک زندگیت فقط لذت ببر اوکی؟ یه لیوان چای گرم شرف داره ب صدتا آدمی که هیچ آبی ازشون برات گرم نمیشه.

🌶🔥

جالبه میدونی و باز می‌ترسی از اینکه ناراحت میشن یا نه!خو دیگ چ بهتر پس بیخیال بابا عشق دنیا رو بکناز ...

راست میگی 

من خیلی وقته خودمو به خواب زدم 

میشنوم مبینم اما بیدار نمیشم هیچ پرده ای جلو چشمم نیست 

همچی واضحه که دارم به آدما بها میدم که هیچ ارزشی براشون ندارم نمیدونم اسمش چیه شاید انسانیت تو جای که انسان بودن فراموش شده

راست میگی من خیلی وقته خودمو به خواب زدم میشنوم مبینم اما بیدار نمیشم هیچ پرده ای جلو چشمم نیست همچی ...

بذار رک باشم، انسانیت نیست حماقته تو جایی انسانیت به خرج میدی که طرفت با تو هم مثل یک انسان رفتار کنه همه چی متقابل باشه، نه اینکه به بقیه بها بدی و کسی هیچ کاری برات نکنه اسم این انسانیت نیست حماقته. پس پرده رو از جلو چشمات بزن کنار ببین ببین فقط خودت و خدای خودت و خانوادت و تمامممم. به جای این که ببینی فلانی ناراحت هس یا نیس برای خودت باید پلن بچینی که در آینده دوس داری چیکار کنی مثلا واسه تولدت میخوای کجا بری ، امروز دوست داری چ صبحانه ای بخوری و و و

🌶🔥

بذار رک باشم، انسانیت نیست حماقته تو جایی انسانیت به خرج میدی که طرفت با تو هم مثل یک انسان رفتار کن ...

برعکس تازه ورزش کردم الانم میخام برم حمام 

آینده که حقوق میخونم الانم میخام زبان رو شروع کنم از یه مدت دیگه 

بذار رک باشم، انسانیت نیست حماقته تو جایی انسانیت به خرج میدی که طرفت با تو هم مثل یک انسان رفتار کن ...

درسته واقعن درسته به درک اصلن 

هرطور میخان فکر کنن

برعکس تازه ورزش کردم الانم میخام برم حمام آینده که حقوق میخونم الانم میخام زبان رو شروع کنم از یه مد ...

عزیزدلم چقدر خوب چقدر قشنگ، افرین باریکلا پس ذهنت هم آزاد بذار لذت ببر و به این فکر کن چقدر قشنگ و خوب روزت رو شروع کردی و چقدر هدفمندی... فقط به خودت فکر کن. الان اصلا توی این سن لازم نیست به فکر بقیه باشی، بعدا هم در سنین بالاتر به فکر خودت و خانوادت و خانواده ای ک تشکیل میدی باش همین.

🌶🔥