2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره آفرین مجردم🤣در واقع در مراحل آشنایی با قیننه‌ی آینده هستم🤣

این استعداداتو پیش شوهر و خانواده شوهر رو نکنیا😂

حیفه این شعر ها رو بشنون اونا

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

این استعداداتو پیش شوهر و خانواده شوهر رو نکنیا😂حیفه این شعر ها رو بشنون اونا

وای چند روزه افتاده تو دهنم پیش مامانم میخونم😂😂

میگه یازخ دیر🤣

میگه نخون عادت میکنی یموقع پیش خودشون سوتی میدی منم گفتم نترس پیش خودش نمیخونم پیش پدرشوهرم میخونم حال کنه😂

وای چند روزه افتاده تو دهنم پیش مامانم میخونم😂😂میگه یازخ دیر🤣میگه نخون عادت میکنی یموقع پیش خودشو ...

از همین الان مادرشوهرتو سر لج ننداز

🤣🤣🤣به نظرم پیش خواهرشوهرت بخون اصلا 

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

عزیزم شبت بخیر و راحت بخوابی و یه همچی چیزایی ممنون الکی فحش ننویسی حیثیتم بره🤣🤣

نههه من بشه خوبیم🤣🤣

صبح بخیر:سحرین خیر

شب بخیر:گجن خیر

خوابای خوب ببینی:قشح یوخولار گورسن

خوشگل:گوزل

کلمات پر استفاده هم جانمسان میگن یعنی جونمی 

عزیزم شبت بخیر و راحت بخوابی و یه همچی چیزایی ممنون الکی فحش ننویسی حیثیتم بره🤣🤣

گئجه‌ن خیره قالسین، شیرین یوخولار گؤرسن.

معنی: شب بخیر خوب بخوابی

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

دمت گرم

💗💗

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

من نمیفهمم،🥲😂تورکی دوست دارم ترجمه کنن😂🥲🍭

عشقم یه شعر طنز بود

میگفت سوار ماشین سفید میشم میرم بالای کوه مادرشوهرم چیزی بگه سنگو میکوبم تو کلش😂

بخش دومم

مادرشوهرم توتون میکشه

بقیشو رو زمین میریزه

زمینو جارو میکشم

تو صورتش تف میکنم😂🤦‍♀️