im_shr مدیر عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 315 عنوان اگه مجرد و در نقطهی صفر زندگی بودی | مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 26 پست چیکار میکردی؟میخوام از تجربه هاتون استفاده کنم🫠 1404/06/06 | 20:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
im_shr مدیر استارتر عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 315 منم مجردمیک مدت تو فروشگاه میرفتم خیلی سخت بودیک مدت هم زبان درس میدادم وای فروشگاه آرهههه پیر میکنه آدمو،بنظرم باید یه کاری شخصی رو استارت زد، آنلاین شاپ ، تولید محتوا، یوتیوب و ازینجور کارا
im_shr مدیر استارتر عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 315 الان دارم چکار می کنم😂 همون چیکار میکنی انقدر راضیای؟😁
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 38040 وای فروشگاه آرهههه پیر میکنه آدمو،بنظرم باید یه کاری شخصی رو استارت زد، آنلاین شاپ ، تولید محتوا، یو ... نه اونا دیر جواب میدن تازه اگ بشه 💕🌸☘️🌹
im_shr مدیر استارتر عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 315 زندگی قبل ازدواج شاغل بودم خیلی هم از الان بهتر بودم معنی زندگی چیه تو ذهنت؟ مثلا خوش میگذروندی؟ یا هدفی برای رسیدن به جایگاه خاصی داشتی که الان فرصتشو نداری؟
آرامش۷۸۲۸ عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 6452 خیلی کلی گفتین ، اینو همه میخوان ، ولی دقیقا اینکه مسیر موفقیت تو ذهنت چیه؟ چه راهی رو دقیقا انتخاب ... الان که ۴ سال از ازدواجم میگذره به نظرم بهترین چیز واسه خانم اینه که دستش تو جیب خودش باشه و درآمد داشته باشه
im_shr مدیر استارتر عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 315 بازم ازدواج میکردم چون خودم رو می شناسم و میدونم توی زندگی نیاز به حمایت دارم خداروشکر که از زندگیت راضی هستی، ایشالا همیشه در آرامش باشی
im_shr مدیر استارتر عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 315 از هر راهی که امکانش هست.یه مهارتی که دوست داری.یا درس خوندن وقتی آدم تو موقعیتش قرار میگیره خیلی انتخاب سخت میشه،انقدر راه ها زیاده که گیج میشی، میگن اکثر آدما نمیدونن دقیقا چی میخوان، اگه بدونن همیشه فرصت انجامشو پیدا میکنن
im_shr مدیر استارتر عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 315 نه اونا دیر جواب میدن تازه اگ بشه کلا هررر کار شخصیای رو استارت زدن یکی دو سال خاک خوری داره، ولی بهتر از حقوق بگیر بودنه بهرحال
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 38040 کلا هررر کار شخصیای رو استارت زدن یکی دو سال خاک خوری داره، ولی بهتر از حقوق بگیر بودنه بهرحال واسه همینی که واسه شهریه موندم دیرهاز بابامم نمیخوام بگیرم 💕🌸☘️🌹
tranquility_آرامشم عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 2130 منم میخواستم تکنسین داروخونه بشم به جز چند ماه کار آموزی بدون حقوق ساعت کاریشون بالاست اگه برم پیدا کنم نه وقت میمونه درس بخونم و نه به خودم برسم وضعیت برای ما دخترا خیلی سخته
tranquility_آرامشم عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 2130 کلا هررر کار شخصیای رو استارت زدن یکی دو سال خاک خوری داره، ولی بهتر از حقوق بگیر بودنه بهرحال منم کار شخصی تو فکرمه ولی هر چیزی اولش پول میخواد بخوام استارت بزنم اولش باید یجا کار کنم تا جمع کنم دوست ندارم از بابام بگیرم
im_shr مدیر استارتر عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 315 منم کار شخصی تو فکرمه ولی هر چیزی اولش پول میخواد بخوام استارت بزنم اولش باید یجا کار کنم تا جمع کنم ... وای آره میفهممت دقیقا چون دردمون مشترکه چیزی نمیتونم بگم بهتایشالا جفتمون به سر و سامون مالی برسیم😂💕