2777
2789
سلام عزیزم میدونم شرایط پر استرسی رو داری، سعی کن آروم باشیخودتو با چیزای دیگه سرگرم کنمثلا فیلم دید ...

ممیدونم عزیزم ممنونم ازت . میدونی ناراحتی من اینه ک دارن مسخرمون میکنن اس کاش بگن مثلا جوابا دقیقا یک ماه دیگه میدد (یعنی طولانی بودنش مهم نبست) ولی هی وعده تاریخ دروغی ندن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من همه اش میترسم سره سوابق گند بزنن از این خیلی میترسم که تراز کنکورت خوب باشه بخاطر دوتا نمره قبول ...

من دقیقا  قبولیم به سوابق بستگی داره . اگر سوابق رو خوب بدن قبول میشم ولی اکر نه....میمیرم از ناراحتی به احتمال

من دقیقا قبولیم به سوابق بستگی داره . اگر سوابق رو خوب بدن قبول میشم ولی اکر نه....میمیرم از ناراحت ...

منم بخدا دارم سکته میکنم سرش من نمی فهمم مگه امتحان ها سخت نشده بود پس این همه 19 و 20 از کجا پیدا شد 

تخمین رتبه ها هم درست از آب در نمیان هرکس هم یه چیز بهم میگه یکی میگه قبول میشم یکی میگه نمیشم 

منم بخدا دارم سکته میکنم سرش من نمی فهمم مگه امتحان ها سخت نشده بود پس این همه 19 و 20 از کجا پیدا ش ...

وواییییییییییی آفریییییینننننننننن . منی که معدلم بد نیست وقتی مثلا از سر زیست اومدم گفتم چ سخت بوددددد الان هر‌چی کارنامه میبینم همون زیست کوفتی همه رو ۱۹ و ۲۰ ....کمترینشون ۱۸.۵ هستش واقعا چجوری ممکنه اونم با این تصحیح های سخت گیرانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مورد بعدی هم به شدت حق گفتی یکی مثلا فهم میگه با ۹۰۰۰ پیشه داروسازی آورد یکی میگه حتی بینایی هم شانس نداری 

ددقیقا . بزار بیاد میفهمیم چه کثافط کاری پشت پرده کردن

سال 1402 ترازم 6400 بود رتبه 48 هزار داد

سال پیش ترازم 6682 بود رتبه 51 هزار داد

امسال ترازم 7080 منتظر رتبه 60 هزارم😂 تراز و رتبه ها جور نیستن😂

بالاخره شد اونیکه میخواستم...

وواییییییییییی آفریییییینننننننننن . منی که معدلم بد نیست وقتی مثلا از سر زیست اومدم گفتم چ سخت بودد ...

امیدوارم فقط سوابق رو خوب بدن 

من خودم خیلی میسوزه برای دوتا نمره پشت بمونم 

خسته ام شدم کاش رتبه هارو بدن 

چون یه نفر میاد بهم میگه صد در صد قبولی یکی میگه ممکن نیست نمیدونم کدوم رو باور کنم از چند تا مشاور پرسیدم میگن میرسونی ولی سایت های تخمین رتبه خیلی بد رتبه میدن 

امیدوارم فقط سوابق رو خوب بدن من خودم خیلی میسوزه برای دوتا نمره پشت بمونم خسته ام شدم کاش رتبه هارو ...

اامشالله عزیزمممم اگر بالای ۸۸۰۰ اینا باشی بنظرم به احتمال بالا خیلی رشته های خوبی رو میاری . توکل به خدا امشالله میرسی . نمرات هم بالای ۱۷.۵ اینا والا با اوت سطح سختی باید خوب باشه❤️