2777
2789
منظور هرکسی از زن ستیزی متفاوتع مثلا من یه بار اینجا به یه استارتر که دوست دختر به مرد متاهل بود و ع ...

اینو حمایت از خیانت و آوار کردن زندگی یک نفر دیگه میدونم، ولی خب کلا اون زندگی آوار بوده از قبل، چقدر تاسف برانگیز

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کسی نگفته حمایتگری ویژه‌ای از کسی داشته باشین دقیقا طرف حق باشین

زن ستیز بودن و حق مسلم دانستن همه چیز برای مردا و بد و اخ بودن همه چیز برای زنانه که بده و آسیب زاست

کدوم تاپیک؟

در مورد پس گرفتن طلا از خانما بعد طلاق 

نمیدونم چرا خانما خودشونو تو زندگی مشترک عاریه میدونن 

طلا حق مسلم خانم هست 

شوهرش خریده وظیفه اش بوده 

ولی همه گفتن طلا باید بعد طلاق عودت داده بشه 😐

از ماست که بر ماست 

وقتی ارزش خودشونو نمیدونن دیگه چه جای بحث 

برای شفای مادرم حمد بخونید منم میخونم براتون

الان دارم تحقیق میکنم فهمیدم زنان علیه زنان خیلی بیشتر و جامع تره واقعا باید چیکار کزد کاش حداقل نسل ...

میگن باید الگوها رو شکست، کارهای اشتباهی که والدین برای ما انجام دادن رو اصلاح کرد، اینو قبلا از کسی شنیدم

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

الان دارم تحقیق میکنم فهمیدم زنان علیه زنان خیلی بیشتر و جامع تره واقعا باید چیکار کزد کاش حداقل نسل ...

چه بسا تعداد خانومایی که زن ستیزن بیشتر از تعداد مرد های زن ستیز باشن

تعدادشون کمتره خداروشکر

والا من زن ستیزی ندیدماینجا اسم عروس ببر اگه از زندگی کردن پشیمونم نکردن بیا هرچی دلت خواست بگو

حالا کاری ندارم که همونم تا حدودی از زن ستیزی میاد ولی شما همین الان یه تاپیک درمورد دوست پسر و اینا بزن

کی می‌گیرند(انگار کالاست آدم)

قصدش جدی نیست میخواد بگیرتت

برات کادو میخره لنگات بره بالا

داره بازیت میده

و...

به شدت اینطور افراد از کمبود اعتماد به نفس و عقده و حسادت تشکیل شدن

2790
2778
2791
2779
2792