2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا یبار رفت و برگشت سوار هواپیما شدم اونم وقتی ۷ سالم بود کلی کولی بازی دراوردم که مامانم منو با خو ...

جررر😂😂 ن من زیاد سوار شدم واسه همین دیگه حالم بهم میخوره

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

ماذهنمون فقیره😂😂😂😂

بخدااا راننده لامبورگینی با پراید تصادف کرده بود داشتم خودمو جای راننده پراید تصور میکردم که باید چه غلطی بکنم ذهن فقیر همینه دیگه😂🤌🏻

هيـچ حيـوانی به حيـوانی نمیدارد روا آنـچه اين نامردمان با جـان انسان میكنند... والا حرفو میندازن زمین صاحبش برمیداره شماهم به خودت بگیر✨

جررر😂😂 ن من زیاد سوار شدم واسه همین دیگه حالم بهم میخوره

عی بابا سفر بی خطر لاقل تا قبل پرواز میخوام بگم بخواب که از استرس خوابت نمیبره ، خوابت ببره بیدار نشی جا بمونی چی به هر حال مراقب خودت باش زیبا

هيـچ حيـوانی به حيـوانی نمیدارد روا آنـچه اين نامردمان با جـان انسان میكنند... والا حرفو میندازن زمین صاحبش برمیداره شماهم به خودت بگیر✨

بخدااا راننده لامبورگینی با پراید تصادف کرده بود داشتم خودمو جای راننده پراید تصور میکردم که باید چه ...

😂😂😂واییی عالی کاش میشد تو جای من بری 

عی بابا سفر بی خطر لاقل تا قبل پرواز میخوام بگم بخواب که از استرس خوابت نمیبره ، خوابت ببره بیدار نش ...

فداتشم من عزیزم 

خواب بودم بابام خواب زده شده رفته جلوی تلویزیون داد زده گللللمنم از صدای همون بیدار شدم😂هنوز دارم م ...

😂😂😂اخیی