2777
2789

سلام. بچه م 20ماهشه

والا از وقتی بیاد دارم که دخترمو دنیا اوردم مادرشوهر پدرشوهرم هی با تیکه و اشاره میخواستن دمی بچه رو هم بیارم اما الان دیکه مستقیم میگه مثلا اخی تنهاس همبازی میخواد یا اگه خواره برادر داشت اینطور نبود با بیار واسش و.... ای بابا انقد مبگم خودم همبازیشم یا میگم شرایط نداریم یا میگم تا بزرگ نشه نمیارم یا میگم سزارین هستم خطر ناکه یا میگم یکی بسه انگار ن انگار نمیفهمه چکارش کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو من میخوام پسرتون نمیخواد!!!با شوهرتم هماهنگ کن بگه از نظر مالی مشکل داریم نمیتونیم

والا شوهرم هی با شوخی خنده گفته باشه تو بزرگش میکنی؟ ممامانش میگه اره چیه مگه! 

یا میگه پولشو بده بیاریم میگه روری دست خداست یه بار اعصابم خورد شد گفتم مادر جان روزی یه بچه 1 ملیونه روزی یه بچه 1 ملیارد تومنه این افکار درست نیست 

بگو خیلی دوست دارین خودتون دست به کار شین

به رختخواب آدمم کار دارن

مادرشوهر من امشب می‌گفت چه زود اوردین گفتم این مسائل خیلی حصوصیه بین زن و شوهر خودشون باید تصمیم بگیرن

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
بگو خیلی دوست دارین خودتون دست به کار شین به رختخواب آدمم کار دارن مادرشوهر من امشب می‌گفت چه زود ...

والا ..

بعضیا خیلی رو دارن

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
محل نمیدم ولی حرفاشون عذابم میده اصلا حریم خصوصی نمیفهمن چیه اه

وای از دست این مادرشوهرا 

من که پسرم ب دنیا اومد خیلی خفیف زردی داشت مثل ندید بدیدا اومده بود خودشو میزد میگفت پسرمو کشتین (یعنی من خودم مادر بچه حساب نمیشدم ولی دمشو قیچی کردم 

بگو حالا بذار این بچه مو از اب و گل دربیارم تا بعد ببینم چی میشخ

والا میگم همینم خودش کوچیکه میگن با هم بزرگ میشن اصلا علنا دخالت ای بابا تازه خاله شوهرمم قوز بالاقوزه اون روز تو اشپزخونه منو گرفته مثلا قانعم کنه بیارم شوهرم بیرون بود داشت مبشنید خدا خیرش بده با یه بهونه منو صدا کرد که خاله ش بیشتر ازین مخمو نخوره

هرچی باید میگفتی، گفتی نفهمیدن. از این به بعد خودتو بزن به نشنیدن. همین و بس!

انقد بگن تا خسته شن. انقد نسبت به حرف اطرافیان حساسیت به خرج نده. زندگیتو بکن. با حرف اونا که شما بچه دار نمیشی.

برای بعضیا هرچی توجیه و تفسیر بیاری یه چیز دیگه میگن...

پس حرف زدن چه سودی داره

هر وقت گفت بگو حالا هرچی خدا بخواد 

به من که میگن من اینجوری میگم دیگه دهنشون بسته میشه

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  

یک بار بگین بچه اوردن یه مسئله شخصیه زشته که انقدر دربارش حرف میزنین لطفا دیگه تکرار نکنین

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید