2777
2789
عنوان

خانومانه🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 5318 بازدید | 115 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره منم شنیده بودم کلا" تو پریودی نباید ارگاسم شد

ببخشید من اینو میگم موقع ازدواج چطور ب همسرم بفهمونم چطور من ب ارگاسم میرسم،من قبلن خ ا داشتم و دخولی ارگاسم نمیشم فقد از طریق اونه میترسم اگ بش بگم بفهمه خ ا داشتم

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..

و یه سوال دارم خانما ... من تو عقدم رابطه کامل و دخول نداریم هردومون برای هم نوازش رو انجام میدیم ای ...

خانما کلا دیرتر ارضا میشن

مردا راحت تر ارضا میشن کار خاص یا رمز و رازی نداره

ولی زنا...🫩😂

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

من مجردم ولی خودمم مقصرم😑خود ارضایی زیاد دارم

دوست گلم مثل خواهری برامچرا اینکارو میکنی؟

خیلییییی بده در آینده و زمان ازدواج کاری با شرع و دین ندارم کلا دچار مشکل میشی 

نکن دورت بگردم 

یعنی ارگاسم هم شدی؟

نه فقط تحریک شدم

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

ببخشید من اینو میگم موقع ازدواج چطور ب همسرم بفهمونم چطور من ب ارگاسم میرسم،من قبلن خ ا داشتم و دخول ...

خوب بگو رو کجاهات حساسی بیشتر 

من دورامو زدم الان دنبال جا پارکم👻

ببخشید من اینو میگم موقع ازدواج چطور ب همسرم بفهمونم چطور من ب ارگاسم میرسم،من قبلن خ ا داشتم و دخول ...

بهش بگو 

که بیشتر میخوای

میتونی چیزایی که برای آیتم خوبه سرچ بزنی بخوری 

دوست گلم مثل خواهری برامچرا اینکارو میکنی؟خیلییییی بده در آینده و زمان ازدواج کاری با شرع و دین ندار ...

عشقم به خدا دوست دارم ترکش کنم واقعا" دست خودم نیست اعتیاد پیدا کردم خودمم از این موضوع خیلی ناراحتم😑

من دورامو زدم الان دنبال جا پارکم👻