2777
2789
عنوان

خانومانه🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 5307 بازدید | 115 پست

راهنمایی خواست بنده خدا حالا همه چسبیدن به اینکه چندشه چجوری با لباس رابطه داشتین

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
تقریبا در همین حد هاای بابا پ چرا زیاد شده🥲🤌🏻اصولا روز شیشم و هفتم من دیگه خونریزی نداشتمالان انگ ...

نمی‌دونم واقعا 

ولی شاید مثلاً هورمونات فرق کردن بازم برای چیز برای همینه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه دخول کامل نبوده خونریزی زیادت ربطی نداره به این

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
نمی‌دونم واقعا ولی شاید مثلاً هورمونات فرق کردن بازم برای چیز برای همینه

خودمم میگم شاید چون تح.ریک شدم بهم ریختن

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

دقیقا اره منم برای همین میگم شاید برای همین هورمونها هم ریختن. یکمولی خیلی فکر نمیکنم چیزی جدی باشه

منم یبار تو پریودی ارگاسم شدم خونریزیم و دردم بیشتر شد.

من دورامو زدم الان دنبال جا پارکم👻

اگه زیاد مالش و اینا داشتی ممکنه .چون برای منم ی همچین اتفاقی افتاد ..کی انجام دادین؟

حدودا دو ساعت پیش

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

مالش هم ممکنه به نظرم همین شما احساساتت برانگیخته شن و هورمونها کم و زیاد شدن تاثیر می‌ذاره روی قاعد ...

اره منم شنیده بودم کلا" تو پریودی نباید ارگاسم شد

من دورامو زدم الان دنبال جا پارکم👻

ممکنه چون هورمونها بهم میخوره منم با نامزدم یکم شیطونی داشتیم دخول نع. وقت پربودیمم نبود ولی دیدم پر ...

نه اصلا درد ندارم

ولی خون فواره میزنه🤧

میگم ی وقت اینجور چیزا ب بکارت اسیب نمیزنه؟