مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)
راهنمایی خواست بنده خدا حالا همه چسبیدن به اینکه چندشه چجوری با لباس رابطه داشتین
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
اگه دخول کامل نبوده خونریزی زیادت ربطی نداره به این
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
نمیدونم واقعا ولی شاید مثلاً هورمونات فرق کردن بازم برای چیز برای همینه
خودمم میگم شاید چون تح.ریک شدم بهم ریختن
مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)
اگه زیاد مالش و اینا داشتی ممکنه .چون برای منم ی همچین اتفاقی افتاد ..کی انجام دادین؟
حدودا دو ساعت پیش
ممکنه چون هورمونها بهم میخوره منم با نامزدم یکم شیطونی داشتیم دخول نع. وقت پربودیمم نبود ولی دیدم پر ...
نه اصلا درد ندارم
ولی خون فواره میزنه🤧
میگم ی وقت اینجور چیزا ب بکارت اسیب نمیزنه؟