2777
2789
عنوان

دوستای من 🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 10175 بازدید | 1927 پست
قبلیا خوب بودناین جدیدا انگار از جبهه اومدنبا این اخلاق گو...

واییی یادش بخیر نی نی یار ۵ پارسال هر وقت منو میدید بوس میفرستاد میگفت چطوری دختر قشنگممم🥰🥰🥰

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقااا اصلا تو آینه خودمو میبینم عشق میکنمممم

من زشتم

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/افغانی ها اگه نری و درخواست میدی بهتره بدونی حرومزاده ای:) وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣لیلا باید از ذهن نایابت ک همچین چیزارو تصور کرد میشد سریال ساخت

ب خدا خیلی عاشقش بودم

ببین اصلا روزاشو تصور نمیکردم

میگفتم روزا بره صداسیما واس بچه ها برنامه کودک بسازه

عصربیاد خونه پیش من

خدایا من خیلی گناه داشتم چرا اینجوری امتحانم کردی🤣😂🤧🫣😭😭😭😭😭😭

گر ز مسیح پرسدت مرده چگونه زنده کرد؟بوسه بده ب پیش او بر لب ما،ک اینچنین💋

من زشتم

این چه حرفیههه خواستی بزار نظر بدیم

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

نینیار ۵ عشق بوددددیروز یه مشکلی پیش اومد رفتم پیوی نی‌نی یارری..د بهم🥰🤣

من اصلا میترسم نی نی یار تگ کنم یه وقتایی🤣🤣🤣

عزیزم 😂😂😂

غیرعادیه؟🤕🤕🤕