2777
2789
عنوان

دوستای من 🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 9745 بازدید | 1927 پست
@دختر_خاکستری‍ چی شده عزیزم

با مامانم دعوا کردم میگه تو اصلا احترام نمیذاری به من

خاله برفی هم به یکی از دوستام گفته نمیخواد با من حرف بزنه 

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای بابا چرا آخه

نمیدونم ولی من دیگه دارم بی حس میشم به همه چی🙂

دیگه واسم مهم نیست

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

@niniyar‍ سلام عزیزم خوبی هستی الان من یه چیزی بگم بهتون ؟؟؟

سلام بفرمایید

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید داخل تاپیک حذف فقط تاپیکهای خصوصی حذف میشوند تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

نمیدونم ولی من دیگه دارم بی حس میشم به همه چی🙂دیگه واسم مهم نیست

ببین یه سری اتفاقا میوفته که بار اول ناراحت میشی چند روز داغونی بعدش دیگه مهم نیست چی گفت چی شد ...

بیخیال با خودخوری و ناراحتی حال خودتو بد نکن 

درخواست بدین بهت لینک بدم عضو کانال فالم بشید 🫠

ببین یه سری اتفاقا میوفته که بار اول ناراحت میشی چند روز داغونی بعدش دیگه مهم نیست چی گفت چی شد ...ب ...

آره چند ساعت پیش ناراحت بودم میخواستم گریه کنم

ولی الان گفتم خب که چی؟🥲این بار آخری نیست که کسی منو ناراحت میکنه

خیییلی عادی شده دیگه🙂❤️

سلام بفرمایید

کاربر mdehgan میاد کل تاپیکای منو لایک میکنه درخواست میده و گاهی منو تگ میکنه و ریپ میزنه قبلا بهتون پیام دادم متاسفانه پیگیر نشدین 

من از کاربر متنفرم دلم نمیخواد لایکشو ببینم حتی تاپیک زدم گفتم لطفا منو لایک نکن باز عمدا اومده ۱۰ تا از تاپیکامو لایک کرده لطفا بهش بگید منو لایک نکنه 

اگر پیگیر میشید من تگش کنم بهش تذکر بدین

آره چند ساعت پیش ناراحت بودم میخواستم گریه کنمولی الان گفتم خب که چی؟🥲این بار آخری نیست که کسی منو ...

اشکال نداره گلم میگذره همه چی 

اشکال نداره گلم میگذره همه چی

آره وقتیم میگذره همه چی به فراموشی سپرده میشه🙂🫂

فقط اون وقتی که از دست رفته باقی میمونه🥲

کاربر mdehgan میاد کل تاپیکای منو لایک میکنه درخواست میده و گاهی منو تگ میکنه و ریپ میزنه قبلا بهتون ...

اینا خیلییی مریضن واقعا 

کاربر mdehgan میاد کل تاپیکای منو لایک میکنه درخواست میده و گاهی منو تگ میکنه و ریپ میزنه قبلا بهتون ...

تذکر داده می شه 

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید داخل تاپیک حذف فقط تاپیکهای خصوصی حذف میشوند تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

دقیقا از این مدلیاش واقعا متنفرم

@charmer2001‍ 

اینم خیلی مریضه همش لایک میکنه پست میزاره تو تاپیکام تازه به من میگه تو هول و خرابی

یکی نیست به خودش بگه