2777
2789
عنوان

نژادپرستی

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 59 پست
من رنگم شبیه مرده هاست خیلی خوشم نمیاد یجوریه شاید رفتم برنز کردم

😫😫😫

خورشید به ماه گفت : جایمان را عوض کنیم ؟ ماه گفت : آیا میتوانی طاقت بیاری برای کسانی که شب ها گریه میکنند ؟ خورشید گفت : آیا میتوانی افکار کسانی را تحمل کنی که برای گریه کردن منتظر شب میمانند ؟ ️ 🖤 بیخیال قضاوت ها!! این مردم در چیستی زندگی خودشان هم مانده اند اگر به حرف این ها اهمیت بدهی هرکس برایت حکمی صادر می کند گوش هایت را بگیر توی لاک خودت بمان و برای خودت زندگی کن️ 🖤 وقتی قلبی رو عاشق خودت کردی... وقتی وجودی رو به خودت وابسته کردی... وقتی نفس های یکی رو به نامت زدی... وقتی وجودی رو به خودت گره زدی... فقط امانت دار خوبی باش...! ترکش نکن،تنهاشم نزار اگبری وتنهاش بزاری چه با خدافظی،چه بی خدافظی،میمیره،بخدا میمیره... نه اینکه نفسش قطع بشه،نه... احساسش میمیره،مرگ احساس یه آدم بدترین مرگدنیاست...️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث افغانها در ایران و برخورد باهاشون خ متفاوت هس با اون تفاوت خصوصیات ظاهری

سران مملکت از همون اول اشتباه کردن بی رویه مهاجر پذیرفتن

که الان داعیه جز ایران بودن و سهیم و مالک بودن رو دارن

اشتباه مسولان بوده 

بحث افغانها در ایران و برخورد باهاشون خ متفاوت هس با اون تفاوت خصوصیات ظاهریسران مملکت از همون اول ا ...

من منظورم این نیست میگم اونایی که قانونی اومدن نباید بخاطر ظاهرشون قضاوت بشن 

والا منم مثل خودت بورم اتفاقا رفتار عالی باهام دارن ...و افغانی ها نظرم منفی هست شما که افغانی دوستی ...

من منظورم این نیست منظورم اینه کسی نباید بخاطر ظاهرش قضاوت بشه کلی ایرانی مهاجر قانونی داریم با نظرت درسته باهاشون نژادپرستی رفتار بشه ؟ نه کسی نباید بخاطر قیافه قضاوت بشه 

من منظورم این نیست منظورم اینه کسی نباید بخاطر ظاهرش قضاوت بشه کلی ایرانی مهاجر قانونی داریم با نظرت ...

ببخشید به قول شما مهاجر قانونی ! کدوم مهاجر ایرانی رو دیدید که بره کارگری همشون یا جراح ان یا نخبه رتبه برتر کنکوری 

علم ما و اون هارو یکی میکنی؟؟؟

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍:چنلم:namersii

من منظورم این نیست میگم اونایی که قانونی اومدن نباید بخاطر ظاهرشون قضاوت بشن

دیگه وقتی رویه گستاخی در پیش گرفتن 

خودشون طرد میشن

منم مثل شما فکر میکردم بعدا که تندرویهاشون دیدم حق دادم ملت ازشون بیزار بشن