2777
2789
عنوان

روز داروسازو بهم تبریک نگف

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 45 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا داروساز ما قهر کرده که چرا روز پزشک بهش تبریک نگفتیم

تبریک پیامکی یا همراه هدیه؟😅

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

عزیزم به من هم تبریک میگن ولی من هیچ وقت به کسی تبریک نگفتم چون اصلا مناسبت ها توی ذهنم نیست به خودمم تبریک که میگن تازه میفهمم عه امروزه مثلا.

انجام دادن این کار نشونه اهمیته ولی انجام ندادنش الزاما بی‌اهمیتی نیست

تبریک پیامکی یا همراه هدیه؟😅

پیامک...آخه امروزه اصلا پزشکی و داروسازی دو رشته مجزا هستن ولی شاکی شده چرا ۱ شهریور تبریک نگفتم😐

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

عزیزم به من هم تبریک میگن ولی من هیچ وقت به کسی تبریک نگفتم چون اصلا مناسبت ها توی ذهنم نیست به خودم ...

اره درست میگین🙂❤️

من کلا خیلی آدم زودرنج و حساسی ام تو این موارد 

چون خودم حواسم هست همیشه 😅

ملت چ باکلاسنمیبینی؟😂

آره والا دقیقا👍😅 

اتفاقا بخاطر همینم این پیامو نوشتم

واقعا تعجب کردم چه آدمای با کلاسی تو نی نی سایت هست

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]

پیامک...آخه امروزه اصلا پزشکی و داروسازی دو رشته مجزا هستن ولی شاکی شده چرا ۱ شهریور تبریک نگفتم😐

اره دو رشته ی مجزا هستن🤔😅

فکر کردم هدیه ایه ک خب نمیصرفه😂

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!