2777
2789
عنوان

نصیحتتون واسه دختری که میره پایه دهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 159 پست

علاقه خیلی مهمه نگو چون علومم خوبه پس من ققطعا دبیرستانو ۲۰ میکنم و دکتر دندون پزشک از اون رشته بیرون میام من مثل خرررر گیر کردم تو باتلاق عاشقانه نقاشی دوست دارم ولی...یال نهم فقط میگفتم دکتر کم کمممممش فیزیوتراپی....

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علاقه خیلی مهمه نگو چون علومم خوبه پس من ققطعا دبیرستانو ۲۰ میکنم و دکتر دندون پزشک از اون رشته بیرو ...

وای ولی من دندون رو دوست دارم

آدما بزرگ که میشن دیگه قهر نمیکنن 'حذف میکنن'... 🧘🏻‍♀!:)

مسیر آسونی در پیش نداری از همین فردا شروع کن جلو به جلو خوندن همیشه درس بخون و کم نیار از مشاور و اس ...

اره خودم مشاور تحصیلی گرفتم

آدما بزرگ که میشن دیگه قهر نمیکنن 'حذف میکنن'... 🧘🏻‍♀!:)

دقیقابخاطر همینم میگم

من نهم علوم ۲۰ ریاضی ۲۰ پاشدم خر خر اومدم تجربی الا حالم خوب نیست بادرسا سه سال درس خوندن افت شدددید عاشقانه نقاشیو میخوام صرفا برای اروم شدن خودمه ولی خب اگه عقل الانو داشتم یا میرفتم انسانی روانشناسی(الانم میرم روانشناسی)یا میرفتم هنرستان 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

وای ولی من دندون رو دوست دارم

امیدوارم موفق باشی صرفا بخاطر حرف اطرافیان نباشه از دانشجوها از ادمای مطمئن سوال کن رشتشونو ببین کتابای تجربی ورق بزن

اگه من میخوام تورو نصیحت کنم میگم دختر تجربی نرو پیرت میکنهاما حالا که رفتی کفش های آهنی بپوش و دائم ...

پدرتو در میاره تجربی هرچیم میخونی انگار نه انگار باید بجویی کتابو

رل نزن با پسر چت نکن

سرت تو لاک خودت باشه

ــ ـ ـ ـ ـ ـ ـ . . . . ــ ـ ــ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ . من و رفیقم متاهل و مجرد هستیم.. ۲ نفری روی این اکانت هستیم 🫂 ((( تاپیکارو باهم قاطی نکنید🚫 )))

تا زمانی که به جاهتی بالا نرسیدی عاشق نشو 

نزار وابسته ای شخصی بشی 

فقط درس بخون 

برس به جاهایی که وقتی شدی همسن من ۲۹ بگی آخییی

و لذت ببری 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون