2777
2789
به ناز کشیدن چه من خودم همه رو بیرون کردم خخخخ اونقد عذاب میکشیدم اون همه ادم تو خونم بودن مخصوصا ...

حرفت كاملا درسته، زائو احتياج داره دور و برش خلوت باشه، سكوت باشه

مادر يك گل رز هستم و تو يك جزيره كوچيك زندگي ميكنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینجا ب دکتر گفتم میترسم تورو خدا منو بیهوش کنین  گفت من بیحست میکنم بد بود فوحشم بده ولی ا ...

دقيقا منم مثل شما همش منتظر برش رو پوستم بودم كه يهو صداي بچه اومد

مادر يك گل رز هستم و تو يك جزيره كوچيك زندگي ميكنم

از شش کی؟!مگه ده زایمان نکردی؟!

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
من شیافم بدم میومد یدونه ام نزاشتم خخخخ

من از قرص بدم میاد شیاف راحتترم اونروز میخواستم به همسرم اینو بگم میگم من شیاف خیلی دوس دارم😐اونم گفت خوش به حالت😂

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
من از قرص بدم میاد شیاف راحتترم اونروز میخواستم به همسرم اینو بگم میگم من شیاف خیلی دوس دارم😐اونم گ ...

😂😂😂😂من همه رو ریختم دور

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
😂😂😂😂من همه رو ریختم دور

من چون میگرن دارم و پریودامم با دردِ زیاده کلا شیاف زیاد استفاده میکنم چند روز پیش دو بسته همسرم گرفته میگه بیا از اینا که دوس داری برات خریدم😂

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
پس چرا خواهر شوهراي من سزارين ميكردن تا يه هفته از جاشون تكون نميخوردن اه و ناله ميكردن با هيچكسم حر ...

لوس بودن من هم وسط درد طبیعی هم بلافاصله بعد سزارین اینجا بودم و فیس بوکک

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
از شش کی؟!مگه ده زایمان نکردی؟!

اره ۹و نیم ده هم نه ساعت ۳و نیم نصفه شب اومدن یونو برداشتن گفتن خودت برو دسشویی اما ساعت فک کنم ۱۰ شب بود اومدن گفتن باید راه بری حق با شما بود واقعا درد داشت !