2777
2789

نگید چرا بچه نمیاری  ازتون خواهش میکنم   هیچ وقت نگین تا خودش  سر صحبتو باز نکرده درد دل نکرده  بیاین  فرهنگ سازی کنیم  این حرفو  ب هیچ احدی نزنیم  

یک زن خودش  بهتر از ما و شما میفهمه  چرا بچه نمیاره  و چقد خون دلها خورده چقد از ته  قلبش  سوخته  و  چقد زجرها کشیده  و اینک یک نفر  ب راحتی  میاد  بهش میگ چرا بچه نمیاری  اخه  بتوچههههه  ول کنین  تو رو خدا  خیلی   قلب ادم  ب درد میاد شاید از نظر شما  خیلی  ساده س  ولی   برای کسی ک تو این راه بارها و بارها له شده و سوخته و اتیش گرفته  یک جمله  از طرف شما و ما ممکنه بدتر اتیشش بزنه  تنها کاری که  از  بقیه بر میاد در برابر مشکلات بقیه اینه که  سکوت کنیم حتی اگ  اون زن  همسربرادرمون یا عروسمون یا  هر کس دیگ بود   من  خودم  چند وقت پیش  یه نوزاد و بغلم گرفتم  نوازشش میکردم  یک خانمی   گفت  خودت  بچه نمیاری  یکسره بچه های  بقیه رو  بغل میکنی  خیلی سوختم از حرفش انقد  بغضمو  بخاطر حرف بقیه  تو گلوم خفه کردم  که الان دارم  غم باد میگیرم   دیگ  حتی  دلم نمیخواد بچه های  بقیه رو بغل کنم   

اللهم عجل لولیک الفرج

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا

حالا من یکی دارم ده سالشه

دلم خیییلی میشکنه هی میگن تک فرزندها فلانن لوسن بی دست و پان.... انگار انتخاب خودم بوده ‌....

خیلی ها با یه بچه شوهرشون رو از دست میدن یا طلاق میگیرن و دیکه هرگز ازدواج نمیکنن. کلی تک فرزند تو جامعه هست. چرا با این حرفها دل میشکنیم

الهی به امید خودت...  

من خیلی ساله بچه هیشکیو بغل نمیکنم 

یه عده شروع به دعا میکنن مثلا😖 

یه عده با ترحم نگات میکنن 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

قبول دارم حرفتو .تاحالا به کسی نگفتم چرا بچه میاری یا چرا نمیاری‌

ولی انقد خستم از حرفای بقیه،یه۶ساله دارم ولی وضع داره روز به روز بدتر میشه نمیتونم به دومی فکر کنم بقیه ام هی فشار میارن .بدترش اینکه همه ایندفعه پسر میخوان اگه روزی وضعمم درست شه از ترس اینکه پسر نشه نمیتونم اقدام کنم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

استارتر اصلا درکت نمیکنم تو یکی از تایپیکات گفتی دو تا بچه داری یه پسر یه دختر برای سومی در اقدامی.یه جوری حرف میزنی انگار تو حسرت بچه هستی .نا شکر نباش .هر چیزی که برامون پیش میاد حکمتی داره

شما رو نمیدونم ولی ما یکیو داشتیم تو خانواده ۱۴...۱۵ سال بود بچه دار نمیشد همه براش دعا میکردن 

خودش چقد نذر و نیاز میکرد 

الان حامله شده اصلا خدارو بنده نیس

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁https://sso.mcls.gov.ir/auth/realms/sso/protocol/openid-connect/auth?response_type=code&client_id=hemayat&scope=openid%20profile%20email&state=132&redirect_uri=https://hemayat.mcls.gov.ir/api/sso/auth%3Fprovider=REFAH