2777
2789
عنوان

جاری تنبل 😑😑😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 21 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تنبله 😑 گفتم امشب غذا درست نمی‌کنم ببین چی شد

رفتی دیدی غذانیست یا گفت بیا کمک

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

اره بخدا صبح تا شب استراحت شبم رو تخت با شوهر جونش بغل تو بغل تا صبح دوباره همین جور

چکارش داری خب بچه رو بزار عشق کنه😅

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

اره بخدا صبح تا شب استراحت شبم رو تخت با شوهر جونش بغل تو بغل تا صبح دوباره همین جور

خیلی عالیه بزارید راحت باشه ممکنه خوشحال شدم بجاش😍🤣

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

غذا نبود بعدم گفت بیا درست کنم تا رفتم رفت تو اتاقش

خب جدای از تموم چیزایی ک گفتی این کارش بی احترامیه مگر اینکه رابطتون زیادی مچ باشه و راحت باشید