2777
2789

سلام به روی ماهت😍

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چخبر گل☺

سلامتی عزیزم

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

به به صدر دعوتی خاتم ..  

سلام بر بانوووووو ..خوبی ؟؟کیف حالک؟ نجورسن ؟حال احوال ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

😍😂😂فدات شم تو خوبی

ممنونمم گل.. شکرررررررر .امروز با یکی از بی منطق ترین  دوستانم  گفتگو داشتم .رفته رو‌مخم ..من میگم نره اون میگه بدوش ...اصلاااا یاد نگرفته چه حرفی رو کجا بزنه ..قبل صحبت کردن مزه مزه نمیکنه کلامش رو .بعد حرف بزنه ..اول حرف میزنه بعد میگه نه من منظورم این نبود 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

منم دقیقا ی دوست اینجوری دارم واقعا رو مخن متنفرم ازین جور ادما

هووف ..واقعاااا مثل دریلللل رو اعصاب آدم راه میرن .مشورت میگیرن و آخرم اون کاری که اشتباه انجام میدن .وچص ناله هاشونو برا ما میارن .و به جوری هم برخورد میکنن انگار ما مقصر اوضاعی هستیم که براشون پیش میاد .برای این جماعت راهکار دادن مثل این میمونه تو گوش خر داری یاسین می‌خونی