2777
2789
گلی چطوری میتونم بدون قطع ارتباط ازشون فاصلع بگیرم

دائم پیگیرتن؟ 

یا وقتی در کنارت قرار میگیرن مقایسه گر میشن؟ 

مرغ سی اُم از سی تا مرغ هستم🪶 هرچند نفر آخرم، ولی هستم💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه این چیزیه که تو چشمم زل میزد میگفت حالا پشتم چی ه خدا میدونه. به عبارتی میگفت تو عرضه فلان کار ...

اره منم میخاستم یکاریو شروع بکنم همین حرفو بهم زدن منم انجام ندادم دیگه 

من حرفای که پشت سرمم میزدن دیدم

اره مثلا من گوشی جدید که گرفتم دقیقا همون مدل گرفتن حتی با قرض گرفتن و...چند روز پیش قاب گرفتم اونم ...

اینا خیلی سمی ان

من این مدل ها رو از خودم دور کردم

به شدت هم چشم بد دارن آدم رو چشم میزنن

وای بخدا نه اصلا من هیچوقت نکات منفیش نگفتم هر وقت هرچیزی فرستادن راجب هرویزی کلی ذوق داشتم و تعریف ...

خب پس همونه دیگه خیلی ببخشید خودگوز پندارشده فکر میکنه چیه یا ازتو بالاتر و بهتره ،تلبته اصولا کسایی ک حسودی میکنن ب کسی بخاطر حسیه ک دارن و فکر میکنن طرف مقابل بالاتر ازخودشونه پس بجای تحسین و تعریف تخریب کنم تاآروم شم 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
دائم پیگیرن و همه اشم در تلاش اینن ازم ایراد بگیرن و چیزای ک بدم میاد به روم بیارن

اگه دائم پیگیرن سخت تره

شاید مثلا اینکه

مجاب بشن که یه مسئله ی مهمی 

(یچیزی یا یه ادمی یا یه اتفاقی)، 

نمیذاره باهاشون بگردی. 

کلا باید سیاست داشته باشی برای جدا شدن ازشون

اینا خیلی سمی انمن این مدل ها رو از خودم دور کردمبه شدت هم چشم بد دارن آدم رو چشم میزنن

اره من هر وقت که میرم پیششون با کلی حس منفی سنکینی حس ناکافی بودن برمیگردم

خب پس همونه دیگه خیلی ببخشید خودگوز پندارشده فکر میکنه چیه یا ازتو بالاتر و بهتره ،تلبته اصولا کسایی ...

اره دقیقاا وقتی تخریب میکنن اون حس لذت تو چشماشون میبینم و دقیقا حس میکنن خودشون بهترینن همش راجب بقیه ام بد حرف میزنن

اره دقیقاا وقتی تخریب میکنن اون حس لذت تو چشماشون میبینم و دقیقا حس میکنن خودشون بهترینن همش راجب بق ...

کون لقشون بابا اینبتر تعریف ازخودشون کردن توهم برین بهشون احمقارو بفهمنن هیچی نیستن ،ارتباطتم کم کن بعد قط کن دیگه هم ازخوشی هات نگو بهشون 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
اره چون هربار فاصله گرفتم بازم نشدهسیاستم ک من ندارم

از خدا بخواه دوستای خوب سر راهت بذاره

اونا بیان، 

خود به خود انقدر فرقشون واضح میشه برات

که از چشمت میفتن