2777
2789
عنوان

خیلیی پستن

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 42 پست
معمولا یسری از همین شکاک ها که پارانوییدم هستن توهم میزنن شایدم توهمی چیزی زده به چیزی مشکوک شده شرو ...

😭😭😭دلم میخواد بمیرم

همینطوری افسردگی دارم

هروز به خودم تو تنهایی لعن و نفرین میگم

بعد این رفتارها دیونم میکنه 

بخدا فقط ظاهرم رو حفظ میکنم ک خیلی خوشحالم  و زندگی بکامه بعد ی سری افراد مثل اون حرومی گند میزنه به اعصابم و مزاحمت ایجاد میکنن🥲

😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😭😭😭دلم میخواد بمیرمهمینطوری افسردگی دارمهروز به خودم تو تنهایی لعن و نفرین میگمبعد این رفتارها دی ...

میفهمم چی میگی 

اینجور مواقع برای اینکه آدم دیونه نشه باید خودشو بزنه به خنگی و اینکه کلا هیچی یادش نیسست خودش سرگرم کنه فقط یادش بره یکم آروم بشه

این جریان برای ماهم پیش اومده و از فامیل پدری شماره مادرم دادن بودن ینفر طرف ستعت کار پدرم میدونست ج ...

اخ اخ خدا لعنتشون کنه این ادم های بی وجدان رو ایشالله بدترین بلایی ک هست سرشون بیاد

😇

میفهمم چی میگی اینجور مواقع برای اینکه آدم دیونه نشه باید خودشو بزنه به خنگی و اینکه کلا هیچی یادش ن ...

خیلییی سخته

حس پوچی دارم 

همش میگم کاش بمیرم

همش خودم رو مقصر میدونم🥲🥲🥲

😇

اخ اخ خدا لعنتشون کنه این ادم های بی وجدان رو ایشالله بدترین بلایی ک هست سرشون بیاد

طرف پیدا کرد بابام حسابش رسید 

از اون طرفم بابا و مامانم فهمیدن کار کی بوده خیلی خوب بود 

حال اون طرفم گرفتن 

ولی خب آدمم نمیشن اینجور آدما همین فامیل همین شخص که شماره مادرمو داده بودم شماره یکنفر دیگم از فامیل داده بود که گندش کلا دراومد زندگیش نزدیک بود از هم بپاش 

بله بیشتر مردا نمیان بگن اشکال نداره اینا میذارن نود درصد مزاحمتت تقصییر شما .باید بالغ میبودی و خود ...

عزیزم اون تایم نمیتونستم پشتیبان نداشتم

پدر ندارم

داداشم حسابی بازنکردم

شوهرمم نمیش ک حرف زد باهاش

اون حرومی ها مظلوم گیر اورده،بودن

😇

طرف پیدا کرد بابام حسابش رسید از اون طرفم بابا و مامانم فهمیدن کار کی بوده خیلی خوب بود حال اون طرفم ...

اخ اخ 

ایشالله از غم و غصه مثل گوشتی ک تو چرخ گوشت خورد میشه و چرخ میشه له بشن این بی وجدان ها

😇

عزیزم اون تایم نمیتونستم پشتیبان نداشتمپدر ندارمداداشم حسابی بازنکردمشوهرمم نمیش ک حرف زد باهاشاون ح ...

در کل اشتباه کردی عزیزم .روح پدرتون شاد ولی پدرو نمیشه تو این مسائل شخصی اینا ورودش داد خودش کمرش میشکنه.حالا گذشته شماره به خانواده شوهر نده .بگو به خونه یا به پسرتون زنگ بزنین اگه کار دارین بهش بگین بهم بگه