2777
2789
عنوان

بچها بنظرتون این عشقه

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 21 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهش فکر نکن زیاد خودتو مشغول کن حس و هیجان یکطرفه از طرف دختر تجربه جالبی واست نمیشه پسرا ظرفیت ندار ...

دقیقا

سرکار میرم جدیدا 

هرکاری میکنم فراموش کنم

اما خیلی سخته

ببخشید اگه جوابتون رو ندادم یوقت..حوصله خودمم ندارم

دقیقاسرکار میرم جدیدا هرکاری میکنم فراموش کنماما خیلی سخته

درک میکنم ولی اینو مطمئن باش هیچ کسی عالی و بی نقص نیست از دور همه قشنگ و کاملن ارزش نداره همه فکر قلب و روحتو درگیر یه ادمی کنی که نمیدونی چه شخصیت و باطنی داره شوهر خودم از نظر ظاهر عالی بود همه جوره موقعیت اجتماعی عالی ولی بعد عقد خودشو نشون داد نمیگم کاملا تاریک بود و قلبش سیاه اما اون چیزی که نشون میداد نبود 

آره واقعاکاش خلاص میشدم

میتونی .انگار نمی‌خوای ‌عقلتو به کار بنداز ‌‌یع کاغذ بزار جلوتر ‌اول بدی هاشو بنویس بعد خوبی هاشو ببین کدوم میچربه که قطعات کفه ترازوی بدی هاشو سنگینی می‌کنه ‌‌بعد ببین اصلا ارزش داره روح احساس لحظه های طلایی زندگیت که دیگه هیچ وقت تکرار نمیشه .هیج وقت ۴شهریور ۴۰۴تکرتر نمیشه .هدر به آدم بی سرو ته و بی خاصیت و عوض کنی ؟؟انقدرر زندگی خودت   رو لیاقت یع  آدم هول عوضی می‌دونی ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو