2777
2789
عنوان

اینستای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته که واقعا این چیزا دیدن برای مردا مهم نیست مهم اینکه که دیده نشی

هرکسی یه افکاری داره

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

این الان با این یکی هست ؟

در نهایت به این ختم میشه که نه دوست نداره همسرش چنین لباسی بپوشه 

استارتر میتونه اونجا واکنش نشون بده که تو دوست نداری منو با این لباس کسی ببینه پس این حقو بهم بده منم ناراحت بشم تو این لباسو تو تن کسی ببینی 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

مردها چی دارن واقعا😂😂😂جز یه بدن چغر و کلفت..متنفرم

😂😂کلا دیدگاهمو نسبت به مردا خراب کردی خواهر

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

چه قدر بد شدیم چه چیزایی واسمون عادی شده همه‌نوشتند همه میبینند

متاسفانه این گوشی با تمام خوبیاش ریده به زندگی ادما یکیشم خودم، شوهرم پو  ..رن میبینه هررررر روززز ،یه وقتا هیستوریشو چک میکنم میبینم یه روزم رد نداده هر روز دیده احمق بدرد نخور 

در نهایت به این ختم میشه که نه دوست نداره همسرش چنین لباسی بپوشه استارتر میتونه اونجا واکنش نشون بده ...

درسته اما دیگه زنان عضو جدایی ناپذیری از فضای مجازین هرکجا بری از این زنان هست

متاسفانه این گوشی با تمام خوبیاش ریده به زندگی ادما یکیشم خودم، شوهرم پو ..رن میبینه هررررر روززز ، ...

ببین به نظرم تو این موردا به روی خودت نیار چک نکن اگه نمیتونی کاری کنی ،ولی اگه میتونی حالشو بگیری به گذو ه خوردن بندازیش پدرشا در بیار

باید و از کجا آوردین خانواده پس میتونن اندام آقایون ببینن و شوهرشون تحمل کنن باااید

خانما**

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد