2777
2789
عنوان

نگه داری از بچه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 26 پست
در حد کم کمک کن که فردا هم اگه لازم شد بچتو بهش بسپاری بتونی . مثلا یه تایم کوتاه مدرسه بردن و آوردن ...

عزیزم دیگه تا کجا کمک کنم من اخلاقم اینه فردا روزی بچم بدنیا اومد بمیرم هم نمیدم جاریم نگه داره با بچه‌ های شلوغ و شیطونش خدایی نکرده یه بلایی سرش میارن اصلا خودم دلم راضی نمیشه بدم بهش 

در رو باز نکن

باید شعور داشته باشه و بفهمه بقیه پرستار بچه‌اش نیستن که هر وقت دلش خواست بندازتش تو سر مردم و بره

بعدا هم پرسید کجا بودی بگو کار داشتم، اصلا هم اجازه نده ازت بازجویی کنه

یعنی چی که هر چی میگی جواب میده

به اون چه که تو چیکار داری، باهاش محکم و قاطع برخورد کن، بگو خواستی بچه رو یه وقتا که خیلی مشکل داری بیاری قبلش زنگ بزن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درو باز نکن چندبار

والا اینجوری بگم که صبح بخوام برم نون بگیرم منو ببینه میپرسه کجا بودی یعنی در این حد ..

و اینکه از قبل همیشه چند بار بهم میگه که میدم به تو نگه داری 

والا اینجوری بگم که صبح بخوام برم نون بگیرم منو ببینه میپرسه کجا بودی یعنی در این حد ..و اینکه از قب ...

اگه رو در رو نمیتونی چیزی بهش بگو براش پیامک کن هرجایی که آنلاینه و محترمانه بهش بگو حرف دلتو

عزیزم دیگه تا کجا کمک کنم من اخلاقم اینه فردا روزی بچم بدنیا اومد بمیرم هم نمیدم جاریم نگه داره با ب ...

خب اگه اینقدر مطمئنی که بعدا هم ازش کمک نمیگیری پس کارت راحتتره . بهش بگو امروز  بچه ات  داشت از روی مبل یا میز می افتاد کلی ترسیدم و دویدم تا گرفتمش .  از استرس خودمم تپش قلب گرفتم یا همچین چیزی . لطفا دیگه نیارش چون برام مسئولیت سنگینیه . منم شبا خوابم نمی بره روزا خواب آلودم نمیتونم خوب بهش برسم . 

جاریت هم برای تو کاری میکنه؟با هم خوب باشید که غربتو حس نکنین هوای همو داشته باشید تو هم بعدا زایمان ...

کمک های اون پیش کارایی که من میکنم هیچی حساب میشه صد سال سیاه میخوام کمک نکنه 

خب اگه اینقدر مطمئنی که بعدا هم ازش کمک نمیگیری پس کارت راحتتره . بهش بگو امروز بچه ات داشت از روی ...

آره مطمئنم ازش کمک نمیگیرم حالا یه روزی گیرم کار دکتری چیزی بود با شوهرم میرم که بچه رو هم اون نگه داره نه اینکه بدم به جاریم تو بقیه چیزا هم همینطور 

آره مطمئنم ازش کمک نمیگیرم حالا یه روزی گیرم کار دکتری چیزی بود با شوهرم میرم که بچه رو هم اون نگه د ...

اره منم مثل خودتم شهر غریب هم که بودم هیچ وقت بچه هامو به دوستام نسپردم.  اونا همسایه هستن و با هم رفت و آمد داریم و همه غریبیم صمیمی هم هستیم و قابل اعتمادن . ولی دیگه کارامو با شوهرم هماهنگ میکردم و میرفتیم . ولی میدونم خیلیا براشون مهم نیست بچه رو میندازن گردن بقیه که خودشون راحت باشن .