2777
2789
عنوان

خارش

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 23 پست
عفونت داری برو دکتر الان پاشو برو درمانگاه بهداشت محلتون دارو بگیر

اره ارثیه 

مادرم مگ گوش میده میگه من میدونم همین مترونیدازول بخور تو، 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم من طبق تجربه خودم میگم که تو مجردی الکی الکی خودم انجامش میدادم و تو نی نی سایت دیدم یکی گفته بود ک خدا خیرش بده واقعا دیدم پس فقط همین راه حله

شما عفونت قارچی دارین

تنها علت عفونت قارچی ،رطوبت رحم هست

من بعد ازدواج ۳ سال کلی دارو و دکتر ولی دریغ از خوب شدن

شما بعد از پاک شدن از قاعدگی آب جوشیده سرد شده بریزید تو یه بطری تمیز جانوشابه و سه قاشق غذاخوری سر پر نمک بریزید توش حل کنید 

بذارید تو توالت و اخر شب موقع خواب تو توالت خودتونو باهاش بشورید بدون ابکشی خشک کنید با دستمال و بخوابید 

وسط سیکل ک موقع تخمک گذاریه چون ترشحات واژن بیشتر میشن عفونت قارچی معمولا تشدید میشه اگه برای شما بوجود اومد کافیه دو سه روز هر دفه ک میرید دسشویی اون کارو بکنید یعنی خودتونو با آب نمکه بشویید خشک کنید 

شک نکنید به هییییچ داروی دیگه ای نیاز ندارید،آب نمک عفونت و رطوبت اضافی رحم رو میریزه بیرون و رحم رو گرم می‌کنه که عالیه

من حتی ی مدت سنگ نمک شیاف میکردم خوب بود ولی اذیت کننده بود هی شیاف کردن

با شستشو راحت میشی 

راستی کاری ب شیرینی جات نداره ،متاسفانه پزشکا نمیدونن از رطوبته ن از شیرینی جات

مصرف لبنیات مخصوصا دوغ و ماست و بستنی و هندونه وضعیت رو بدتر میکنن درصورتی ک پزشکا هی میگن خودتونو با دوغ بشویید!! و ماست بخورید!!!

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
اره ارثیه مادرم مگ گوش میده میگه من میدونم همین مترونیدازول بخور تو،

همه این آشغالا مخصوصا فلوکونازول رو بریز دور فقط بدنت رو نابود میکنن همون اب نمک ک بالا گفتم درمانت میکنه 

راستی یکی از دوستان گفتن جوش شیرین،، جوش شیرین خشک میکنه واژن رو ، و حتی اگه مقدار زیادی بریزی میسوزی جدی میسوزی منظورم سوزش نیست ،سوختنه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
عزیزم من طبق تجربه خودم میگم که تو مجردی الکی الکی خودم انجامش میدادم و تو نی نی سایت دیدم یکی گفته ...

ممنون حالا امتحان میکنم ببینم جواب میده یا نه 

نزدیک قاعدگیمم هست راستش ساپورت پوشیدم بدتر شده شلوار گشاد پوشیدم اصلا خارش قطع شد 

حالا اینی که گفتین رو امتحان میکنم ببینم این ترشحات و فلان خوب میشه یا نه 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز