2777
2789

خوبه که

بلد باشی

منم ارزوم بود بلد بودم اینجوری روحمو تخلیه میکردم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ادامه می دهیم من تا لنگ ظهر خوابم آخه

من قراره خوابمو تنظیم کنم😂

از اونحایی که همیشه تا ساعت چهار ظهر خوابم تصمیم گرفتم امروز کلا نخوابم تا شب😂😂

#مثل‌من‌نباشین😂😂

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎

خوبه کهبلد باشیمنم ارزوم بود بلد بودم اینجوری روحمو تخلیه میکردم

درسته ولی اگه دقت نداشته باشی خراب کنی بیشتر اعصابت خورد میشه 🥲

(دختر آبادانوم.عربیه)😎🇧🇷

من قراره خوابمو تنظیم کنم😂از اونحایی که همیشه تا ساعت چهار ظهر خوابم تصمیم گرفتم امروز کلا نخوابم ت ...

🤣🤣وای من اصلا نمیتونم  

من یه شب تنظیم میشه یعد دوباره داغونن

تو اسمون دنبال ستاره نور ماه فقط به تو میکرد اشاره✨🌚

🤣🤣وای من اصلا نمیتونم من یه شب تنظیم میشه یعد دوباره داغونن

دقیقااا

اما خب انسان به امید زنده اس😂

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎

من یه سری نصف شب بود بیدار شدم شروع کردم نقاشی کردن😂چون یه ایده داخل ذهنم بود و ممکن بود صبح یادم ب ...

😂😂منم ولی خب دقتم کم بود خراب کردم اعصابمم خوردشد  من معمولا تو همه شرایط طراحیم قشنگ میشه اینبار ریدم

(دختر آبادانوم.عربیه)😎🇧🇷

من قراره خوابمو تنظیم کنم😂 از اونحایی که همیشه تا ساعت چهار ظهر خوابم تصمیم گرفتم امروز کلا نخوابم ...

#تا‍ بیاد شب شه پاره میشی

تازه اگه سردرد نگیری

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز