_مهرگان مدیر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 7433 عنوان واقعا پدرشوهر خوب گلی از گل های بهشته | مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 20 پست فکر کنم این جبران سم بودن مادرشوهرمه که انقدر این مرد ماههمن چند روز پیش خونشون همین جوری گفتم فلان خوراکی چقدر خوشمزه بود حتی نگفتم هوس کردمو همونو برام فرستاده دلم میخوا بگیرم کله گردالوشو ماچ کنم😍تلفن زدم تشکر کردم بسه دیگه نه؟ آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 1404/06/04 | 01:30 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_مهرگان مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 7433 همینکه دختر نداره شانس اوردین خیلی پدر خوبی میشد ولی برای دخترش ( اگه دختر داشت) چون ما رو که دختر مردمیم انقدر دوست دارهغریبه که اینجا نیست من پدر خودمم انقدر بهم مهر نداده آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛
_مهرگان مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 7433 بنظرم اون غذایی که میدونی دوس داره را براشون درست کن یا دعوت شون کن یا شاید تولدش نزدیک باشه معمولا ... عزیزم 🫠 کاش میشد ازینجا بفرستم براتون جاتون خالیآره حتما که باید یه کاری براش بکنم خپلوی دوست داشتنی رو ممنونم ازتون آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛
vifihch عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5447 خیلی پدر خوبی میشد ولی برای دخترش ( اگه دختر داشت) چون ما رو که دختر مردمیم انقدر دوست دارهغریبه که ... پس براش دختری کن . احتمالا دلش دختر میخواسته خدا بهشون نداده . تو را اندازه دخترش دوس داره پس . بهش بگو بابا یا پدر . ذوق میکنه یقین
_مهرگان مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 7433 پس براش دختری کن . احتمالا دلش دختر میخواسته خدا بهشون نداده . تو را اندازه دخترش دوس داره پس . بهش ... آره حتی نوه دختر هم نداره بله بابا صداش میزنیم ما آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛
_مهرگان مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 7433 استارتر تو كه مادرشوهرت خوب بود تا جايي كه يادمه 🧐🧐🧐 حالا غیبتشم میشهانقدری که پدرشوهرم خوبه اون خوب نیستیعنی خوبه ها ولی گاهی یه چیزایی میگه و یه کارایی میکنه سوت میشی میری آسمون از عصبانیت آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛