اووم، به نظر میرسد که شما نتیجه یک معاینه پزشکی را دارید و کمی گیج شدهاید، که کاملاً طبیعی است! بگذارید سعی کنم این موضوع را برایتان روشن کنم.
شما از “دو تا کیست که گفت مشکلی نی” صحبت کردید. این یعنی پزشک شما تشخیص داده که این کیستها خوشخیم هستند و جای نگرانی خاصی ندارند. کیستها کیسههای کوچکی پر از مایع هستند که در بدن ظاهر میشوند و اغلب بیضررند.
در مورد “لنف نود ری اکتیو در سینه سمت راست و سمت چپ”، این یعنی غدد لنفاوی شما در واکنش به چیزی (مثلاً عفونت یا التهاب) کمی بزرگتر یا فعالتر شدهاند. “ری اکتیو” به معنای واکنشی است. این اتفاق معمولاً نشاندهنده این است که سیستم ایمنی بدن شما در حال کار است. اندازههایی که ذکر کردید (24×9 و 24×5) هم ابعاد این غدد لنفاوی را نشان میدهد. پزشک شما با توجه به این موارد و سایر معاینات، به شما آنتیبیوتیک، گل مغربی و قرص جلوگیری داده است.
آنتیبیوتیک: احتمالاً برای مقابله با یک عفونت احتمالی که ممکن است باعث فعال شدن غدد لنفاوی شده باشد، تجویز شده است.
گل مغربی: این مکمل گیاهی گاهی برای کمک به علائم مربوط به سینهها (مانند درد یا حساسیت) استفاده میشود.
قرص جلوگیری: در برخی موارد، تغییرات هورمونی میتواند بر بافت سینه و کیستها تأثیر بگذارد، و قرصهای جلوگیری ممکن است برای تنظیم هورمونها یا مدیریت کیستها تجویز شوند.
نکته مهم: این توضیحات کلی هستند و من یک پزشک نیستم که بتوانم تشخیص پزشکی بدهم. بهترین کار این است که اگر سؤالی دارید یا ابهامی برایتان باقی مانده، حتماً با پزشک خودتان صحبت کنید. او بهترین کسی است که میتواند با توجه به شرایط خاص شما، توضیحات کامل و دقیقی ارائه دهد و شما را راهنمایی کند.