2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 30 پست

واقعا مردا خیلی هوسبازن و سیرمونی ندارن من تو همین چن روز دوتا از مردای فامیل بهم درخواست دوستی و احتمالامنظورشون (#‍ص یغه )دادن سریع بلاکشون کردم و نذاشتم ادامه بدن خیلی دلم میخواست پیاماشون استوری کنم تو طایفه آبروشونو ببرم حیف خانواده نذاشتن میگن جنگ و دعوا وقهر... فامیلی پیش میاد.

یکی از خوبیای مطلقه بودن اینه ذات نجس مردای هول فامیل و دور و برتو میشناسی کاش میشد به خانماشون گفت ببینن با چه موجودی زندگی میکنن حواسشکن بیشتر باشه

فراموش میشم مثل شمعی که ذره ذره خاموش میشم از یاد میرم مثل نسیمی اومدم مثل باد میرم واسه روزایی که نیستم میخونم به خدا که دوست داشتم واسه شبایی که نیستم میخونم به خدا که دوست داشتم اگه صدای من از خاطرها رفت آقا نبر از یادم💚

پس همینو سفت بچسبم ....آدم خوبی گیرم اومده 😁

فقط خیلی خیلی چکش کن و کنترلش کن، ای روانشناسی های زرد که میگن مرد  رو ازاد بزارین برای مرد ایرانی صدق نمیکنه، هیچوقت بیش از حد خوشبین و خوش خیال نباش، همیشه جهار چشمی به پا طرفو

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فقط خیلی خیلی چکش کن و کنترلش کن، ای روانشناسی های زرد که میگن مرد رو ازاد بزارین برای مرد ایرانی ص ...

Ok ....تو مشتمه  

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

چجورى متوجه شدى

از دروغ میگفت اینستاگرام ندارم، بعد با کلی پیگیری پیجشو پیدا کردم، بعد دو سه تا پست مشکوک دیدم حس کردم متاهله، بعد گفتم به یکی اشنا تو ثبت احوال امارشو دراورد دیدیم متاهله و دوتا پسر داره

من ازین به بعد همچین موردی ببینم میرم میذارم کف دست زناشون

فعلا ب حرمت خانواده چیزی نگفتم تکرار بشه یا مورد جدید اذیتم کنه پته ی همشونو میریزم رو اب پیاما و تماساشون استوری میکنم آشغالای هوسباز من دلم ازدواج دائم میخواد نه رابطه موقت انگار توهین به زنه پدرسگا

فراموش میشم مثل شمعی که ذره ذره خاموش میشم از یاد میرم مثل نسیمی اومدم مثل باد میرم واسه روزایی که نیستم میخونم به خدا که دوست داشتم واسه شبایی که نیستم میخونم به خدا که دوست داشتم اگه صدای من از خاطرها رفت آقا نبر از یادم💚