2777
2789
ممنون برام دعا کن منم باردار بشم، من از این لجم‌گرفته که دائم من را تحریک میکرد دیگه بچه دار نشو ،اگ ...

انصافا حرف بدی نزده ها خیرسرش خواسته ازت دفاع کنه ....شمایی ک جنبه منفی ماجرا رو دیدی ...راست گفته چیکارت دارن خودت بهتر صلاح میدونی کی و چه موقع بیاری دیگه ...

ی چی بگم خوبه ک باهات اشنا شدم فهمیدم منم خیلی وقتا از بقیه دفاع میکنم و اشتباه میکنم چون امکان داره سوتفاهم بشه ...

حالام باخنده بگو مبارکت باشه خوبه میگفتی سخته و اصلا خوب نیست اخرش تن دادی ب سختیش ، پس مشخصه لذت و شیرینیش بیشتره وگرنه ابدا نمیاوردی ....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه عهد بوقه؟قرص اورژانس چند در میاد؟

نمیدونم والا منم همینو‌میگم اصلا ناخواسته توی کتم نمیره

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

انصافا حرف بدی نزده ها خیرسرش خواسته ازت دفاع کنه ....شمایی ک جنبه منفی ماجرا رو دیدی ...راست گفته چ ...

آره خوب میتونست بگه سخته ولی یکی دیگه بیار یا هرطور خودت صلاح میدونی  ،اون چون خودش هی میاره در جایگاهی نیست که به من اینطوری میگفت الان همه میگن دیدی اون که می‌گفت بده چرا خودش هی میاره و می‌خواست تو را گول بزنه 

حالا من خودم هم‌میدونم بچه چیزی نیست ولی فعلا لجم‌گرفته تا برام عادی بشه😁

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

بهش بگو انگار اختیار خودتو نداری بچه م دلت نمیخواد اما باردار میشی

دفعه ی قبلی خیلی بهش گفتم‌چه خبرته و فلان بهش هم‌گفتم‌چکار کنه ولی به پشمش هم‌نبود 

آره خوب میتونست بگه سخته ولی یکی دیگه بیار یا هرطور خودت صلاح میدونی ،اون چون خودش هی میاره در جایگ ...

ب همه بگو اخه من چیکار ب اون دارم مگه خودم عقل و چشم ندارم و نمیبینم چقدر بچه ها رو مخن ....حالا صلاح ندونستم بیارم گردن اون نندازید ....از اونور خودت ی بار بهش بگو راستی من پشت سرت غیبتتو کردم گفتم بهت بگم ک حلال کنی ، گفتم به من میگه بده و اخ و پیف و خودش چندتا چندتا میاره ، خب اگه بده چرا پس دوباره اوردی ...ببین چی میگه ....

ب همه بگو اخه من چیکار ب اون دارم مگه خودم عقل و چشم ندارم و نمیبینم چقدر بچه ها رو مخن ....حالا صلا ...

خیلی خوب بود ممنونم😍🌹حرفهات آرومم کرد

🙁 چطور اینجور بیخیالن انقد هزینه ها زیاد شده

نمیدونم آخه وضعی هم ندارن 😓فقر فرهنگی و مالی 

انشاالله ک تااخرسال تو هم توی دلت نی نی بیاری و خوش و سلامت باشی ...

ممنون انشالله😍😘

دفعه ی قبلی خیلی بهش گفتم‌چه خبرته و فلان بهش هم‌گفتم‌چکار کنه ولی به پشمش هم‌نبود

برعکس یکی از اطرافیان منه 

تحت تاثیر جوی که راه انداختن برای جوانی جمعیت 

مدام به همه گیر میده که چرا بچه ندارین اونایی که یکی دارن میگه چندتا بیارین

یه کانال زپرتی تو ایتا داره مدام پیام میذاره که فرزنداوری جهاده زنان اسزاییلی 8 تا بچه میارن ما بایدجهاد کنیم😬😬بعد خودش میگه من همین دوتا بسمه بچه اذیت میکنه

رفته بود کربلا از اونجا که اومد به همه میگفت براتون دعا کردم گفتم هرچی میخوان خدایا بهشون بده به من می‌گفت همه جا دعاتون کردم خدا دوقلو سه قلو بهتون بده گفتم خداروشکر من نازاو اجاق کور نیستم یه بچه خدا بهم داده