2777
2789
یعنی شما مثل سریال خانه به دوش ندیدی؟ دیگه از این معروفتر نداریم

نه نمیبینم سریال

شایدم دیدم یادم نیشت

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَـ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃لطفا تو تاپیکای ختم قرآن و صلوات و تاپیکهای مذهبی تگم کنین ممنون🌹

نه نمیبینم سریالشایدم دیدم یادم نیشت

خیلی عجیبه جدید نیست یکی از سریال های معروف ماه رمضون ما هم که تلویزیون نگاه نمی‌کردیم دیدیمش 

شاید باورت نکنی ولی واقعا از تعجب شاخ درآوردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه کلا با ف باشه پدر و مادر و بچه ها

بچه میخواد تا آخر عمرش با اسمش زندگی کنه حالا به پدر مادرش نیاد این همه اسم قشنگ و خوش معنا رو ول کنی که به پدر مادرش بیاد؟ 

برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

بچه میخواد تا آخر عمرش با اسمش زندگی کنه حالا به پدر مادرش نیاد این همه اسم قشنگ و خوش معنا رو ول کن ...

خب گفتم یه چی بگین چمیدونم خالم گیر داده بچه خالمه

خودت باش با وجدانی بیدار💗🥹🎀

خب گفتم یه چی بگین چمیدونم خالم گیر داده بچه خالمه

بگو خاله برات مهمه اسم تو به اسم مادرت پدرت بیاد؟

بگو اسم بچه رو محدود نکن انتخاب تو محدود نکن 

حالا بره مثلاً بزاره فرنوش فرهاد که. فقط ف داره ؟

اکثرا با ف قدیمی 

فریما فرشید 

فاطیما فربد 

فرینا فرشاد 

فرناز فرهان 

فادیا  فرهام 

برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

بگو خاله برات مهمه اسم تو به اسم مادرت پدرت بیاد؟بگو اسم بچه رو محدود نکن انتخاب تو محدود نکن حالا ب ...

خودش فاطمه شوهرش فرزام میگه همه ف میگم النا ایهان خوبه 

خودت باش با وجدانی بیدار💗🥹🎀