2777
2789
عنوان

من خیلی بی اعصاب شدم اصلا حوصله بچه ندارم دعا کنین خدا مرگم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 31 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی میدونم هیچکس اندازه من عذاب نمی‌کشه از بچه بزرگ کردن من تنهایی بچه بزرگ میکنم شوهرم نیست حتی یه ...

درسته نگهداری مسئولیت و تربیت بچه بتنهایی سخت و گاهی طاقت فرساست

ولی مادر گرامی، لطفا بخودتون بیایید

ببخشید که رک میگم؛ 

شما خودتون مشکلات زیادی دارید و بعنوان یک فرد بالغ نمیتونید از پس مسئولیتهای زندگیتون بتنهایی بربیایید و با بهانه تراشی دنبال دلسوزی برای خودتون هستید

بچه ها انرژی زیادی دارن، ببریدشون پارک، واسشون سرگرمی داشته باشید، باهاشون شاد رفتار کنید نه اینکه بیمارگونه و منزجرکننده

وقتی در مقابل مشکلات چنین رفتاری از خودتون نشون میدید، در آینده از فرزندانتون هم انتظار زیادی نداشته باشید

گاهی میتونید با کمک اعضای خانواده و فامیل و دوست مطمئن، از خستگیهای روزمره تون دور بشید

امــــــا لطفا با بچه هاتون چنین برخوردی نداشته باشید

امیدوارم خدا به شما صبر و آرامش بده

توروخدا تحت هیچ شرایطی طفل معصوم رو نزن اون بچه پاک و معصومه چه میفهمه تودلبرویی یعنی چی

اعصابمو خورد میکنه بقران خودمم دارم عذاب میکشم یه برخوردای زشتی داره که نمیتونم خودمو کنترل کنم امشب فوق العاده اعصابم خرابه

ولی میدونم هیچکس اندازه من عذاب نمی‌کشه از بچه بزرگ کردن من تنهایی بچه بزرگ میکنم شوهرم نیست حتی یه ...

من وه شوهرم هست حتی ده دیقه نمیبره بیرون تازه به خودشم دائم باید سرویس بدم 

درکت میکنم مال من دو تا پسرن 

من وه شوهرم هست حتی ده دیقه نمیبره بیرون تازه به خودشم دائم باید سرویس بدم درکت میکنم مال من دو تا پ ...

مال من دوتا دخترن ازنظر بقیه باید راحت باشه نگهداریش ولی از هزارتا پسر سختره

مال من دوتا دخترن ازنظر بقیه باید راحت باشه نگهداریش ولی از هزارتا پسر سختره

دختر سختتره میدونم 

پسر شیطنت داره بعدم هر کاری ‌کنه نهایتا میگن شلوغه فحش بده دست به خودش بزنه هر کاری کنه میگن طبیعیه خودم دیدم واقعا که میگن ولی دختر مگه اینجوریه هر کار کنه هزارتا قضاوت میشن مخصوصا مادر طفلکی شون

یه کم ازش بگو شاید بتونیم بهتر راهنمایی کنیم

حرف گوش نمیده سرهمین موضوع زدمش . میره بالکن داد میزنه میگم بیا تو نمیاد میگم زود بیا رد شو برو واستاده جلوم رد هم نمیشه منم با پام زدم افتاد رو فرش فرش زخم کرد صورتشو

حرف گوش نمیده سرهمین موضوع زدمش . میره بالکن داد میزنه میگم بیا تو نمیاد میگم زود بیا رد شو برو واست ...

ببین روشتو عوض کن 

احتمالا دنبال جلب توجه و محبته 

پسر کوچیکه من وقتایی که ازش غافل بشم و کم بغلش کنم کم ببوسمش قطعا میره یه خرابکاری میکنه که برم بهش دست بزنم 

پدرش نیست دچار کمبود محبته شاید .

بعضی بچه ها با دستور مستقیم مشکل دارن یه مدت به کارای بدش واکنش نشون نده بهش میگی برو کنار نمیره ولش کن برو بذار همونجا بمونه 

بعد اگه کار خوبی کرد خیلی قشنگ تشویقش کن در مواقع معمولی هم یه توجه های خاصی بهش بکن 

مثلا اگه خواهرش نبود یه خوراکی بهش بده تکی بخوره یه توجه های خاص به خودش

ببین روشتو عوض کن احتمالا دنبال جلب توجه و محبته پسر کوچیکه من وقتایی که ازش غافل بشم و کم بغلش کنم ...

توجه میکنم بهش محبت هم میکنم نمیدونم چرا حرف گوش کن نیس مثلا صداش میزنم هیچوقت بار اول جواب نمیده باید دوباره صداش بزنم بلکه جواب بده وهمینا اعصاب منو خراب کرده

توجه میکنم بهش محبت هم میکنم نمیدونم چرا حرف گوش کن نیس مثلا صداش میزنم هیچوقت بار اول جواب نمیده با ...

پسر منم یه مدت جواب نمیداد بهش گفتم پس گوشت مشکل داره باید بریم دکتر برای گوشت دیگه بهتر شده الان 

پسر منم یه مدت جواب نمیداد بهش گفتم پس گوشت مشکل داره باید بریم دکتر برای گوشت دیگه بهتر شده الان

دختر من از دکتر هم نمیترسه آمپول دوس داره هروقت آمپول بزنیم یذره هم گریه نمیکنه خودشم دوس داره مریض شدنی امپول بزنن براش