2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمل دماغژل گونه مونه لب مبچونه مونهکامپوزیتم خواستم بکنم ک پشرم از خواب بیدارم کرد که مامان پاشو گشن ...

خواب بود؟😂😂🥲

آدما بزرگ که میشن دیگه قهر نمیکنن 'حذف میکنن'... 🧘🏻‍♀!:)

چقدر دادی عزیزم؟و اینکه راضی هستی؟اگه مشکلی نداری هم بگو کجا کردی اگه نمیخوای هم نیاز نیس

عزیزم من خواهر همسرم برام انجام داد پولی نگرفت ولی ی سال پیش خیلی راضیم اون موقع یک تومن بود 

ی بار دکاپاژ چی انجام داد برای تیرگی بعد رنگ اصلی زد خیلی راضیم 

من خودم سیستان بلوچستانم 

هر کی لبامو میبینه میره انجام میده 

مخصوصا صبح از خواب بلند شی خیلی رنگشون قشنگه انگار رژ زدی خوابیدی

فیبروز ابرو چی؟

فرقی نمیکنه عزیزم همیشون پخش رنگو یکم دارن مثلا دقیقا همون تار تار که اول میزنه نمی مونه و اینکه به تون پررنگی هم نمیمونن و نیاز به تمدید داره که اگر خیلی کارکنی امکان ریزش ابروت هم هست در طول زمان 

اگرمثلا جای خالی توی ابروت داری یا میخوای ابروت پر تر نشون داده بشه توی خود ابرو خوبه کار بشه ولی بخوای ابروی جدید بزنی جالب نمیشه

🍃

خواب بود؟😂😂🥲

ارع پ ن پ 🤭

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....