2777
2789
عنوان

امیر تتلو 🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 33 پست

مگه دیروز عفو نخورد ؟

توی این سایت فهمیدم که افرادی اینجا عضو هستن که انقدر توی زندگیشون عقده و کمبود دارن و از بیماری روانی رنج میبرن که میتونن سال ها درگیر یه کاربر باشن تا شاید بتونن اینجوری از فشار روحی خودشون کم کنن .این افرادو فقط سگ محل کنین😁 با وجود گزارش هایی که برام میزنی به کوری چشمت هنوز تعلیق نشدم🤣🤣

چرا انقد سنگدلی؟

اسمش سنگدلی نیست عزیزم

آدمایی مثل اون باید تو زندان باشه

وگرنه اگه اینطوریه باید همه ی زندانیا رو از فردا آزاد کنیم 

باید تقاص کاراشو پس بده

بیدلیل زندان نرفته که

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَـ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃لطفا تو تاپیکای ختم قرآن و صلوات و تاپیکهای مذهبی تگم کنین ممنون🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسمش سنگدلی نیست عزیزمآدمایی مثل اون باید تو زندان باشهوگرنه اگه اینطوریه باید همه ی زندانیا رو از ف ...

لبخند رو لبم اومد که بی دلیل حرفی نزدی آره درست میگی کسی که باید اعدام بشه پس اعدام بشه بهتره

ولی این حرف درباره تتلو درست نیست خب طرفدارش نیستید که مو به مو زندگیشو بدونید و بفهمید حقش اعدام نیست 

خدا خودش گفته توبه کننده هارو می‌بخشد وقتی خدا میگه ما می باشیم که نبخشیم و بگیم اعدام ؟

اومد ایران که توبه کنه و تا الان هرکار تونسته کرده

خدا و شکر که توبه اش ثابت شد و حکم اعدام لغو شد یکم زمان بر ولی حبسشم بخشیده میشه 🙂

طولانی میشه اگه بخوام درباره قبل اومدنشم بهت بگم 

شلوغ اما بی کس! 🇮🇹🏐 Un giorno andrò in Italia. ولی به نظرم اون خانومی که اجازه میده بچه اش عمه مهربونشو دوست داشته باشه یه فرشته ای💔

لبخند رو لبم اومد که بی دلیل حرفی نزدی آره درست میگی کسی که باید اعدام بشه پس اعدام بشه بهترهولی این ...

من نمیدونم توبه کرده و یا پشمونه

خدا انشالله ببخشه هرکی از ته دل ازکاراش پشیمونه

ولی اگه فقط تظاهر کنه چی

البته قضاوت نمیکنما خداکنه پشیمون باشه

اصلا در حق اینهمه آدم ظلم کرده

فکر نمیکنم با پشیمونیش راضی بشن

اینم درست نیستش هرکس هرکار خواست بکنه بعد آخرشم بگه پشیمونم و هیچی به هیچی

الان پشیمونی چه فایده ای داره

یچیزی هست به نام کارما

نمیشه هرکار خواستی بکنی آخرش بگی ببخشید و تموم شه بره

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَـ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃لطفا تو تاپیکای ختم قرآن و صلوات و تاپیکهای مذهبی تگم کنین ممنون🌹

من نمیدونم توبه کرده و یا پشمونهخدا انشالله ببخشه هرکی از ته دل ازکاراش پشیمونه ولی اگه فقط تظاهر کن ...

بخاطر کارایی که با دختره دوست دخترش کرد باید مجازات شه ولی به خاطر صداش و آهنگاش هرگز

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

اسمش سنگدلی نیست عزیزمآدمایی مثل اون باید تو زندان باشهوگرنه اگه اینطوریه باید همه ی زندانیا رو از ف ...

شما هم سنگدلی هم نا اطلاع و نا منطق 

برای کاری که با دوست دخترش گرد و توهین به پیامبر و اینا که حالا مربوط به اعتقاد ادمه  باید بره زندان یه مدت قطعا ولی بخاطر صداش و آهنگاش چرا باید دستگیر شه؟؟

فعلا که دارن بخاطر صدای طرف و حرف های درستش درباره ی ایران میخواستن بکشنش ولی تج از گرا و قاتلا و دزدا اون بیرون آزادانه می‌گردن 

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

من نمیدونم توبه کرده و یا پشمونهخدا انشالله ببخشه هرکی از ته دل ازکاراش پشیمونه ولی اگه فقط تظاهر کن ...

در حق کدوم آدما ظلم کرده؟ اگه حرفای سحر قریشی دوستاشو میگی که به خاطر پول اون حرفا زدند امیر یدونه شاکی خصوصی هم نداشت 

من کار اشتباهی ازش ندیدم 

چون شخصیتشو نمیشناسی این حرفو میزنی 

خود واقعیش کاملا با آهنگاش متفاوته 

شلوغ اما بی کس! 🇮🇹🏐 Un giorno andrò in Italia. ولی به نظرم اون خانومی که اجازه میده بچه اش عمه مهربونشو دوست داشته باشه یه فرشته ای💔

خب دوستان عزیز

بحث بین تتلو فنا و هیتر های تتلو رو به وضوح مشاهده میکنیم

بسیار جالب است

کسی کمک خواست من هستم😐💔😂

حیف که بحث بین تتلو و ایناست وگرنه اگه بحث بین کیپاپ و بی تی اس بود که... 

برای کسی بمان که بداند ماندن چیست

لبخند رو لبم اومد که بی دلیل حرفی نزدی آره درست میگی کسی که باید اعدام بشه پس اعدام بشه بهترهولی این ...

درسته که کار های خوبی هم کرده و قطعا ما هم نمی‌دونیم توبه کرده یا نه ولیییی هر کسی که توی زندانه هم قطعا کار های خوبی کرده کسی که جرمی مرتکب میشه به هرحال باید بمونه زندان منم با اعدامش موافق نیستم ولی زندان چرا

حیف اون صدا که زد خرابش کرد،، واقعا بد اموزی داره واسه نوجوانها

من خیلی وقت پیش زدم تاپیکو چطور میاین تو تاپیک؟؟؟

درسته که کار های خوبی هم کرده و قطعا ما هم نمی‌دونیم توبه کرده یا نه ولیییی هر کسی که توی زندانه هم ...

چطور میاین تو تاپیک من تاپیکو خیلی وقت پیش زدم

درسته که کار های خوبی هم کرده و قطعا ما هم نمی‌دونیم توبه کرده یا نه ولیییی هر کسی که توی زندانه هم ...

🙂❤️👍🏻