2777
2789
عنوان

شروع کلاس های فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 51 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله دفترچه فرهنگیان ریاضی بعد از دفترچه های اصلیه من برای کنکور فرهنگیان نخوندم هیچ کتاب دینی ایم نخ ...

خوب من میخوام کنکور زبان انگلیسی بدم هدفم دبیری زبان تنگلیسی هست کنکور اردیبهشت فرهنگیانم شرکت کنم؟

من دبیری فیزیک دوست داشتم با بقیه رشته هاش منم حال نمیکنم😂😶

عزیزم چند وقت واسه کنکور خوندی؟ ک تونستی فرهنگیان بیاری ؟ بنظرت کنکورش خیلی سخت بود ؟ روزی چند ساعت مثلا میخوندی و طی چند وقت ؟ نصحیتت ب من چیه امسال میرم دوازدهم دوست دارم فرهنگیان قبول بشم ولی هنوز شروع نکردم واسه کنکور بخورم . 

پیرا

من ریاضی بودم اخه😅😅😅 

توی سراسری علوم کامپیوتر دوست داشتم ولی اونم بازار کار مطمئنی برای من نداشت حداقل تا فوق لیسانس 

اینو میدونم که میشه بعد لیسانس واسه ارشد رشته های دیگه شرکت کنی ما معلم فیزیک خودمون فوق لیسانس فیزیک بنیادی تهران میخوند دانشگاه براش تنظیم کرده بود ساعت کاری کمتری توی مدرسه داشت اما فوق تهران میخوند

دقیقا:))من مامانم انقدر خوشحاله بهش میگم الان شریف اورده بودم انقدر خوشحال نبودییی😂😂😶

از دست این مادرای ایرانی 🤣🤣

موفق باشی

خوب یاد بگیر به بچه ها مردم یاد بده من که تجربیم هر سه سال فیزیک حالیم نشد 🤣🤣

همیسه کوییز های پر تکرار بگیر نه یه فصل مثل معلمای ما