2777
2789
پس اشتباه گرفتمت دوستم دستش گز گز میکرد ام اس داشت ولی همسایمون فکر کرد سرطان سینه یا ام اسه رفت تم ...

همسایتون هم دستش گز گز میکرد؟ گز گز یعنی مثل این وقتی که دستت خواب میره سوزن سوزن میشه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گز گز. شاید مال چربی. باشه یا دیابت. برو اول چکاب. ام اس. بیشتر بخاطر اعصابه. زیاد عصبی میشه. ...

مادرم ۲۰ ساله چربی داره ۵ ساله دیابت داره علایم چربی بی حالی و خواب زیاده دیابتم اثر میزاره رو قلبو چشمو زخم پا اینا علائمشه نه گزگز دستو پا

مادرم ۲۰ ساله چربی داره ۵ ساله دیابت داره علایم چربی بی حالی و خواب زیاده دیابتم اثر میزاره رو قلبو ...

برای هرکی ی مدله. دیابت. اول هاش  بعد چربی مادر خدا بیامرز من داشت گز گز دست پا بود وقتی بالا بود

خب من الان یه هفته ست اینطوری شدم الان برم ممکنه ام آر ای نشون نده؟

بری دکتر علائمتو میپرسه اگه ببینه مشکلت جدیه بعد میفرستت اول از همه میفرسته ازمایش خون بعد نترس بابا میبینی بخاطر کم خونی و ویتامبنی چیزیه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز