پتو رو خواستم بشورم دیدم تشت براش کوچیکه وان هم نداریم ولی یه دیگ بزرگ نذری داریم از نظر بهداشتی عیبی داره تو اون بشورم ؟
پتو هم نجس نیست و کثیف نیست اونقدر
حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:
گل ریزون کنیم یه تشت بزرگ بخری که نخوای تو دیگ بشوری ؟؟؟دیگه حالم از هرچی نذری هست با حرف شما بهممی ...
نشستم هنوز که😐خواستم بپرسم ایرادی داره یا نه فهمیدم نشورم بهتره
حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:
اخه اینکار برای فرش خوبه ولی پتو دوطرفش استفاده میشه نمیشه پهنش کرد تو حیاط
اول حیاط رو با تاید بشور یا هر شویندی بعد پهنش کن خیس بخوره بعدش تاید بزن رو فرچه بکش میتونی تا بکنی هر سری تاید بزنی و فرچه بکشی این مدلی خیلی تمیز میشه ولی آب زیاد مصرف میشه به نظرم بنداز ماشین لباسشویی خدا رو خوش نمیاد تو این بی آبی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|
خواهرای عزیز به نتیجه رسیدم که نشورم کسیم حالش بهم نخوره چون طبق نظرات فهمیدم کار درستی نیست سوال پرسیدن هم عیب و عار نیست خوشگلا