2777
2789
عنوان

چقدر بدم میاد از این دخترااااا🗣️

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 83 پست
قبلا گارد داشتم ب این دخترا الان میگم افرین بهشون ک انقدر شجاعت دارن طرفو بسنجن تکلیف خودشونو روشن ک ...

با بیست دقیقه حرف زدن طرف فهمید ادم مناسبیه؟ همش بخاطر قدشه 😭اه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا عزیزم پسرا با کسی که بهشون پیشنهاد بده خیلی کم پیش میاد بمونن؛ چون ذات مرد شکارچیه دوست داره خودش بره سمت کسی که دوستش داره ؛ دختری که اینکارو بکنه باعث میشه پسره فکر کنه چه تحفه خاصیه که از طرف پیشنهاد گرفته و چون پسرا به همچین چیری عادت ندارن قشنگ تبدیل میشن به یه خودشیفته مغرور 

اتفاقا عزیزم پسرا با کسی که بهشون پیشنهاد بده خیلی کم پیش میاد بمونن؛ چون ذات مرد شکارچیه دوست داره ...

میدونی خودشم تعجب کرده بود گفت ایدی داده گفتم من اینستا ندارم دختره گفته چه بهتر اروم بعد شمارشو داده

میگفت من منظورم شمارش نبود اصلا 

هوف 👺

زیاد نمیدونم فقط اینو بلدم😂باید از خودش بپرسم😔😂اخه خب دختر که بی معنی شماره نمیده اه👺

🤣🤣💔برو برو موفق باشی 

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

اتفاقا عزیزم پسرا با کسی که بهشون پیشنهاد بده خیلی کم پیش میاد بمونن؛ چون ذات مرد شکارچیه دوست داره ...

خر  سگ بز کم بود شکارچی هم شدیم😂😂😂ای خدااااا🤣💔🚬

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿