2777
2789
عنوان

کاربر فیک

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 38 پست
من ثابت میکنمولی معذرت خواهیت به درد خودت میخوره چون یکی اندامش خوبه بعد از کلی ورزش فیکه؟ از کی تاح ...

ببین خیلیا اینجا هستن اندام هاشون عالی من کاربرهای زیادی دیدم و کسی ندیدم حسادت کنه 

اتفاقا ازش راه خواستن که بهشون کمک کنه و اونجوری بشن

یکم رو راست عزیزم باش

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

اره قربونت برم خوندم بعد کسی که عکسش سایت باشه مگ تاپیک قفل میکنه یه نی نی یاری چیزی صدا میکنه پاک ک ...

تو اولین تاپیک محلقا ریپلاش کردم گفتم دروغ نگو با مخاطب بازی نکن به شعور بقیه توهین نکن 

پریدن بهم چشم نداری زندگیش و ببینی و فلان 

ولو اینکه من میخاستم کم ندارم شکر خدا تو زندگی اینجا خوشم نمیاد وگرنه هفت سال فرصت داشتم 

گفتم دروغ میگه گفتن نهههههه واقعیه

یه جوری گندش بالا اومد همشون کپ کردن

...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من از ساعتم عکس گذاشتم و شما ندیدید و پاک کردم از کی تاحالا ساعت شده نشونه فیک بودوای خدایاچه چیزایی ...

گلم بیخیال شو دیگه 

عکس دست وپات تو تاپیکات هست ساعتو پاک کردی؟

منو وسط راهی ول کردی ک از اولش بخاطر تو توش قدم گذاشته بودم..

تو اولین تاپیک محلقا ریپلاش کردم گفتم دروغ نگو با مخاطب بازی نکن به شعور بقیه توهین نکن پریدن بهم چش ...

درسته حق داری منم ایلدا میگفتم فیکه وکلی بهم حرف گفتن

بعد گند اونم دراومد

آخه عکس اندام و صورت و گل و ساعت یا غذا چیه دیگه فیک بزاری 

بخدا زشته 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

درسته حق داری منم ایلدا میگفتم فیکه وکلی بهم حرف گفتنبعد گند اونم دراومدآخه عکس اندام و صورت و گل و ...

آره والا خب نزارن عکس نزارن نمیشه حتما باید یه چیزی اینجا بزارن که چی بشه وقتی اونی نیستی که میگی دردت چیه آخه لامصب 

...

آره والا خب نزارن عکس نزارن نمیشه حتما باید یه چیزی اینجا بزارن که چی بشه وقتی اونی نیستی که میگی در ...

دقیقا بخدا اینجوری آبروت هم نمیره

این فزوعی چقد دروغ گفت بخدا خیلی سرخوش باز سایت میاد هرکی بود کوله بارش جمع میکرد میرفت 

دیگع آبروش رفته 

اگه راستم هم بگه کسی باور نداره

بعضیا خوب همون لحظه ثابت میکنن و تمام بعضیا هم مثل ایشون هوچی بازی گلابی پلاسیده دیشب عدد ۳ رو با ان ...

میدونم چی میگی.

ولی آخه وقتی الکی دارن دعوا میکنن باهات ، تو هرچقدرم بگی فیکی فیکی چیزی درست نمیشه که .

اولین بارشون نبوده آخرین بارشونم نیست.

پارسال این موقع حاملگی ۳ قلویی ترند شده بوده همه اکانت های فیک با این عنوان جلو میومدن 

امسال فاز مستقلی و تناسب اندام و همسر ثروتمند ترنده

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸