2777
2789
عنوان

لکنت کودک🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چندسالته یادت میاد چقد طول کشید که درست بشه

١۶

دو ماه طول کشید، خانوادم ترجیح دادن به روم نیارن،چون خیلی حساس بودم تو اون دوره 

-‌کاش می‌شد اندوه را از پنجره بیرون ریخت.

١۶دو ماه طول کشید، خانوادم ترجیح دادن به روم نیارن،چون خیلی حساس بودم تو اون دوره

منم خیلی سعی میکنم به روش نیارم میره خونه مادرشوهرم اونجا زیاد گوش نمیدن بهش یا اداش دراوردن انگار بدتر شده 

اول جملشو چنبار تکرار مبکنه

منم خیلی سعی میکنم به روش نیارم میره خونه مادرشوهرم اونجا زیاد گوش نمیدن بهش یا اداش دراوردن انگار ب ...

بهتره نذارین این کارو بکنن ممکنه روحیش آسیب ببینه حتما گفتار درمان و روانشناس ببریدش شاید ریشه داشته باشه

-‌کاش می‌شد اندوه را از پنجره بیرون ریخت.

بهتره نذارین این کارو بکنن ممکنه روحیش آسیب ببینه حتما گفتار درمان و روانشناس ببریدش شاید ریشه داشته ...

مرسی عزیزم♥️ چند روزه تو فکرمه ببرمش گفتار درمانی

مرسی عزیزم♥️ چند روزه تو فکرمه ببرمش گفتار درمانی

به نظر من نبر به مرور زمان درست میشه از کمبود ویتامین بدن هم میشه گوشت می خوره برای ما الان تا حدی درست شده 9 سالشه 

زندگی باور میخواهد از جنس امید
استرس نمیدادم بهش مجبورش نمیکردم مهمونی بره چون اذیتش میکردن بچه ها بهش نمیگفتم این بازی ها برا درما ...

منم سعی میکنم باهاش باری کنم حرف بزنم پارک میبرم

ولی هم عصبیه هم ‌تو بیرون خجالتی این لکنتم تازه شروع شده واقعا سخته سازش