2821
2789

لباس برای خودم و شوهرم نیاز نداشتیم نخریدیم 

شوهرم کفش خرید فکر کنم زیر صد تومن 

بچم کل لباسش شد ۶۰ تومن اگر شاخ در نیارید با اینکه خیلی خوب و شیکه ولی از یه جایی گرفتم که قیمتاشو خیلی خیلی خوب میده ..پیراهن هم نخریدم براش از قبل داشت 

کفشش هم حدود ۵۰ تومن شد البته قبلشم یه اسپورت براش خریدیم حدود ۶۰ تومن

ارایشگاه من اصلاح و ابرو ۲۵ تومن 😎

پسرم حدود ۲۰ تومن 

فعلا اول عید کسی خونه ما نمیاد اجیل و میوه نمیخریم 

انگار من از همه کم خرج تر بودم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بالارو بخون

ما نزدیکه ۱۰۰ تومن خوراکی خریدیم ۲۰ تومن پشمکه حاج عبدالله هم گرفتیم 😁

یه روسری هم گرفتم ۶۲ تومن والسلام

ارایشگاه هم نرفتم 

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
لباس برای خودم و شوهرم نیاز نداشتیم نخریدیم  شوهرم کفش خرید فکر کنم زیر صد تومن  بچم کل ...

چ جوری لباس تو خونه ای و عید ۶۰ تومن.خیلی خوب داده من بچم دو سالشه انقد میریزه که سه دست تو خونه خریدم😣😣

هرچی پول داشتیم ریختیم بانک مسکن کوفتی

لباسای قبلیو می پوشیم

آجیلم نمی خریم

باقی ش هم که خرجای معمولیه خونه س ربطی به عید نداره 

بخدا ساده میشه زندگی کرد

بخدا قسنگ هم هست

یه ابرو برداشتم پونزده تومن همین. ..

بازم خوشحالم واسه عید چون سالمیم تا دوباره توی بهار نفس بکشیم. ..

شعار نمیدم

این رسم رسوم های تورم زاهمه رو بدبخت کرده طعم خوشبختیو از ما جوونا گرفته

یه دختر جوون و زیبا چرا باید موهاشو مش ونه ناخن بکاره بوتاکس کنه مژه بکاره کلی لوازم آرایش بخره؟

خیلی راحت میشه مدهارو شونه کنی ول بدی توی باد بهاری

بچه تو بغل کنی بی اینکه نگران فرو رفتن ناخن و مژه ت توی بدن ش باشی

بهار مفتی ترین نعمت خداس واسه افسرده ها که حاااا همه رو خوب میکنه یه نسبم ش

اونوقت واسه ما ایرانیا شده جنگ و خونریزی سر عیدی دادن های مصنوعی و آجیلهای نمایشی و ...

Que sera, sera whatever will be, will be , the future's not ours to see
چ جوری لباس تو خونه ای و عید ۶۰ تومن.خیلی خوب داده من بچم دو سالشه انقد میریزه که سه دست تو خونه خری ...

لباس تو خونه ای نخریدم دیگه 

فقط یه شلوار و یه کت تک ..لباسای این مغازه به طرز معجزه اسایی ارزونه .و جنساش هم خوبن.البته پسر من خیلی لباس مجلسی دوست نداره ..همش میخواد راحت باشه ..در واقع لباس عید رو همین چند روز میپوشه که نصف بیشترش فامیلا مسافرتن ...دید و بازدید انچنانی نداریم ..البته از قبل هم لباس داره 

هرچی پول داشتیم ریختیم بانک مسکن کوفتی لباسای قبلیو می پوشیم آجیلم نمی خریم باقی ش هم که خرجای مع ...

منم برای عید خیلی لباس گرون قیمت نمیخرم ..دیگه از سنم گذشته وه عید بخوام نو بپوشم حتما ..برای بچه ها بیشتر ادم ذوق داره ..که اونم پسرم اصلا برا لباس خریدن ذوق نداره ..فقط اسباب بازی و لگو 😁

لباس تو خونه ای نخریدم دیگه  فقط یه شلوار و یه کت تک ..لباسای این مغازه به طرز معجزه اسایی ارز ...

اهان.اخه ما تقریبا همه جا همه با هم میریم در حد ناهار وشام هر سری باید ی دست بپوشه چون خونه قبلی روش دست گل به اب داده😣

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز