2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خونه تکونیم کامل کامله خ وقته خونه تکونی کرده بودم امروزباازاول تمیزکردم ارایشگاه رفتم خریداموکردم هفت سینم چیدم فقط هرکاری که مربوط به شوهره مونده اصلاح نکرده موهاشو.اجیل وشیرینی نخریده لباس نخریده فرداهمه این کارومیکنه منم مثه یه خانون تالنگ ظهرمیخوابم 😄😄😄😄😄😄

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍

واقعا کاش یه هفته دیگه بود 

خدا لعنت کنه این دولت رو حقوق و عیدی مارو دیروز ریختن یعنی امروز از ۸ صبح بیرون بودم تا بوق شغال 

اگه زودتر میریختن حد اقل خریدام رو میکردم امروز کارای خونه رو تموم میکردم 😥😥

الانم از پادرد خوابم نمیبره 

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت

من خریدام تموم شده 

لباسشوییم رو باید روشن کنم صبح 

حموم کنم

دسر و شام عید رو تدارک ببینم😁

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

امشب رفتم لباس بچمو خریدم

دیروز رفتیم واسه شوهرم خرید

اونوقت خودم هنوز خریدام مونده

فردا باید دنبال ۱پولی هم برم.که خدا کنه زنده شه

واااای من تا سال تحویل انقدر کار دارم که تا آخر سال همش باید بدو ام😥

👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉
همگی خونه خودتون هستین سال تحویل؟یا میرین خونه ماماناتون؟

ماخونه خودمونیم ازمامانم اینادوریم مادرشوهرم ندارم خ خونه پدرشوهرنمیریم بعدسال تحویل نیم ساعت میریم میایم

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍
همگی خونه خودتون هستین سال تحویل؟یا میرین خونه ماماناتون؟

میرم خونه مامانم اگه کارام تموم شه

خانواده شوهرمم که سال تحویل مشهد هستن

👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉

صب برم لباسمو ازخیاطی بگیرم بعد ناهارم برم خونه پدرشوهر شب همه اونجا جمن لباس کردی دوختم اوههههه نازه میخام بپوشم غروبم اتیش روشن میکنیم و کاش میشد رقصید کردی البته من نمیرقصم😂😂😂بعدم فرداسالگرد عروسیمونم هس ولی ما کلا برنامه ای نداریم واس سالگرد ازبس شوهرم نچسبو بی احساسه😂😂😂😂خونه تکونیم نکردم چون حسش نبود بیخی

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒